Ha MPL automatába várok csomagot, miért nem jött még meg?
MPL általában másnapra hozza a csomagot automatába.
Szombaton tette be a feladó az automatába, így keddre vártam a csomagot. Azonban se kedden, sem ma nem jött meg. Ami teljességgel érthetetlen, mivel már kedd reggel itt volt a csomag 25 km-re, és azt mutatja ott, hogy elszállították. Ami érdekes, hogy estére már megint azt írja, hogy ugyanazon a településen feldolgozzák (ami már megtörtént), majd ma reggelre ismét azt, hogy szállítás onnét, de ugyebár ma sem kaptam meg.
Ilyenkor mi van? Mi történhetett a csomaggal? Mit lehet csinálni?
Én eddig ilyet nem tapasztaltam, csak jókat az MPL-ről...
Ma estére megint azt írja, hogy feldolgozás alatt, és szintén ugyanazon a 25 km-re lévő településen...
Magyar Posta? Jó tapasztalatok?
Igen, egyszer nekem is kihozták a csomagom másnapra. Előtte meg 2 hétig játszottak azzal, hogy a csomagom a depóban van 30 km-re. Aztán elindult, aztán vissza. Emailt írtam én is, a feladó is. Hát sajnos nem tudják, majd egyszer ideér, vagy nem. Ilyet írtak bas,ki, hogy mondjam meg pontosan hány centiméter a csomag, különben nem tudnak utána járni. :D
Mondhatom, azóta sincs meg a 15 ezer forintos csomagom. Márka jelzett volt a csomag, valaki meg beleejtette a táskájába a Postánál.
Az MPL sokszor ellopts az elore kifizetett csomsgom,az utsnveteset meg mindig szandekosan kinyitottak
Menj oda es kerested a csomsgod es soha tobbet ne szsllittass veluk.
En azota minden webaruhaznak es eladonak megmondom,h MYpL-el semennyiert nem veszem meg a termeket.
Ma reggel (nem tudom, hogy a panaszom hatására e, amit kitöltöttem) érkezett egy sms és egy email is, hogy letétbe helyezték a küldeményemet a fő postán, és hogy 8 napom van átvenni. (Nem azon a postán, amelynek az automatájába kértem a csomagomat.)
Meglepődtem, de örültem nagyon. A csomagra viszont rá van írva, hogy HIBÁS illetve a 10.17., és a 10.18. dátum, az automata át van húzva rajta feketével és oda van írva helyette hogy Posta 1.
Az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy nincs rajta se a telefonszámom, se email címem, ami igaz is, és hogy ezért IS lehetett gond, viszont akkor ma hogyan értesítettek?!
A panaszra pedig azzal reflektált az ügyfélszolgálat, hogy "technikai okok miatt nem sikerült betárolni az automatába".
Valaki tudja, mi volt a gond? Az csak nem lehetett szerintem, hogy nem fért be az automatába se kedden, se szerdán, hisz akkor miért írták rá a csomagra, hogy HIBÁS... A csomag pedig nem olyan óriási nagy egyáltalán, közepes méretűnek mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!