Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem ciki egyedül vásárolni?

Nem ciki egyedül vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Decemberben fogunk menni osztálykirándulásra ilyen karácsonyi vásárra meg plázába.

Nincs sok barátom, és valószínüleg mindenkinek van nálam jobb barátja. Tehát sejtem hogy végig egyedül leszek. Ami nem is baj.

A kérdésem az hogy nem ciki egyedül boltokba menni? (szerintem nem annyira) De ha mondjuk egyedül megyek mekibe akkor az kicsit kínosabb.

Szerintetek?

Sajnálom ha valamit rosszul fogalmaztam, vagy rossz kategóriába van a kérdés.

nem tudom mennyire számít de 16 /lány

2023. okt. 18. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy mindenkit saját maga érdekel és az, akikkel van (vásárlásnál). Senkit nem fog érdekelni, hogy egy számára vadidegen lány egyedül van. Gondolj bele, egy egyedül élő felnőtt nő is csak akkor mehetne vásárolni, ha vele megy valaki? Így legalább azt csinálsz, amit te szeretnél.
2023. okt. 19. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen mindennapos dolog egyedül vásárolni, meg mekibe menni.
2023. okt. 19. 09:59
 13/14 UlfOrmson ***** válasza:
100%
Általába egyedül vásárolok, úgy tudok célirányosan arra menni ami kell, mekibe is általában társaság nélkül járok. Moziba, múzeumba, koncerteken vagy állatkertben is jártam már egyedül (igaz az állatkertnél a kasszásnéni kicsit furcsán nézett).
2023. okt. 19. 17:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon jól esnek a bíztató szavak. Meg is könnyebbültem.

Most ezeket olvasva már várom a kirándulást

2023. okt. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!