Nem ciki egyedül vásárolni?
Sziasztok!
Decemberben fogunk menni osztálykirándulásra ilyen karácsonyi vásárra meg plázába.
Nincs sok barátom, és valószínüleg mindenkinek van nálam jobb barátja. Tehát sejtem hogy végig egyedül leszek. Ami nem is baj.
A kérdésem az hogy nem ciki egyedül boltokba menni? (szerintem nem annyira) De ha mondjuk egyedül megyek mekibe akkor az kicsit kínosabb.
Szerintetek?
Sajnálom ha valamit rosszul fogalmaztam, vagy rossz kategóriába van a kérdés.
nem tudom mennyire számít de 16 /lány
Legalább egyvalakihez csapodj majd biztos lesz más is aki lemarad a tömegtől.
Meg nehogy aztán azt se tudd majd merre van az osztály.
előbbiekkel egyetértek, plusz mekibe se gáz, ezerszer ettem mar gyorsétteremben egyedül
ha téged nem zavar (írtad hogy nem is baj), akkor szard le, érezd magad jól egyedül, nem kell törődni azzal, más mit gondol. Ki tartaná cikinek amúgy?
Nezz szet akkor pesten es lafni fogod,b min a fele embertomeg egyedul eszik,vasarol,mozizik es bulizik kocsmazik setal fut nyarsl telel rendszeresen!!!!
Egyedul mincs kompromisszum. Csak oda mesz es addig,amig te akarod. Nincs vita meg felesleges idotoltes haszontalan helyeken. A fiuk ferfiak is sokkal jobban tapadnak ra ismerkedni egyedul levokre!!!
Nekem ha van valakim épp akkor sem rángatom magammal ha vásárolnom kell, legyen szó kajáról, ruháról vagy egyébről.
Kajálás valami streetfoodosnál, mekiben vagy épp étteremben sem gáz, egy csomó ember csinálja. Megéhezel, eszel ennyi.
Sőt elárulom neked néha elmentem egyedül nyaralni is. Aminél még több mindent csinálsz egyedül amit sokszor társaságba szoktak az emberek. Akár egy naplemente megnézése, borozás egy kiülős helyen és társai.
Pro tipp, rajtad kívül senki nem fog érdekelni hogy mit csinálsz, ha te elvagy egyedül akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!