Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tanulhatok meg jól...

Hogyan tanulhatok meg jól beszélgetni?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél, kapcsolatápolásnál és mindennél fontos lenne, hogy jól tudjak beszélgetni. Hogy mindig jó témát tudjak felhozni, és ne legyek unalmas vagy gáz, mert erőltetem. Hol lehet ilyet tanulni? Hogyan tanulhatok meg jól beszélgetni?

2023. okt. 14. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sehol, van akik nem tudnak egyszerűen beszélgetni, találnod kell egy olyat aki folyton viszi tovább a témát.. énis inkább a válaszolgatós vagyok, minthogy a kérdező
2023. okt. 14. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolkozz a jelentésen, az értelmen. Utólag gyakorolj, megállítva az időt, hogy mi is történt ott, mit akart a másik, és arra te miért és hogyan reagálnál inkább ahelyett, ahogy tetted. Keress olvasmányokat, például az "a szavak falak vagy ablakok" vagy valami ilyesmi címe van. EMK-ra rákeresve megtalálod. (Erőszakmentes kommunikáció)
2023. okt. 15. 03:34
 3/3 anonim ***** válasza:

"Hogy mindig jó témát tudjak felhozni"

Úgy érzem, te egyoldalúan a magad szemszögéből értelmezed a beszélgetést. Szeretném megkérdezni, hogy a beszélgetőpartner, a másik - miért nem hozhat témákat?

2023. okt. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!