Milyen rövidtávú céljaitok vannak a mindennapokban?
-bejutni a munkába
- túlélni a napot, anélkül hogy bármelyik idegesítő kollégát is elküldeném a ...-ba.
- épségben hazaérni
- megölelgetni a páromat és a gyerekemet
- ha a gyerek elaludt, foglalkozni a vállalkozásommal 1-2 órát.
kikelni az ágyból reggel
nem megölni senkit, aki felidegesít
Valoban pontosithatnad.
Rovid celom rendesen megkajalni. Ma nem ment.
Bar szepen elmosogattam, es a tisztakat is elraktam.
A mosast gondolkozast nelkum beraktam, indulas elott kiteregettem.
Nagyon sok melo lenne, rendrakas. A ruhak at valogatasa. Nyari teli. Rendet es rendszert tenni a konyhai szekrenybe. A regiket kidobalni, es helyette uj fazekakat venni... ez fel eves munka.. nalam.
Sot ma is boltba is kellett volna menni de elmaradt.
Nem feltétlenül napi célokra gondoltam, mert az valahol a rutin része. Nem gondolnám hogy a "sikerült kimosni a ruhákat" olyan hatalmas öröm lenne. Inkább olyansmire gondolok ami hordoz magával sikerélményt. Én magam se tudom hogy mit várok el, csak szükség volna valami "megérte ezt a hetet végigcsinálni" érzésre és gondoltam hátha itt tud tippet adni pár ember - nyilván nem ugyanazt akarnám mint ő, hanem átfordítva a saját életemre hogy lássam mikben is lehet gondolkodni.
Valaki írta, hogy a nagy célokat sok kicsire lehet bontani. Ez így igaz, de valahogy én a sajátjaimat nem nézném így. Tehát pl. a hosszútávú célom az egyetem elvégzése. Nyilván a vizsgaidőszak még hátra van, de maga a vizsgára készülés és sikeres vizsga nem ad nekem olyan igazi örömérzetet.
Vagy a "majd egyszer szeretnék gyereket" terv sem olyan amire tudnék készülni. Nyilván evidens hogy spórolunk rá, házat akarunk venni, stb. De ezek kb. annak a napi rutinnak a részei minthogy elmegyünk dolgozni és keressük hozzá a pénzt.
Nekem igazából csak pár ilyen rövidtávú célom lenne:
-diploma megszerzése (ha minden jól megy, nyáron államvizsga)
-német középfok (nem tudom, mennyire reális a jövő év vége, de igyekszem meghajtani)
-remek gyakorlati hely leszervezése (január elején kezdenem kell valahol, és még nem állok valami jól)
-meg úgy őszintén.. szeretnék végre egy párkapcsolatot is, ami stabil (és bármilyen klisé is, de) életem végéig tart, szeretetben, meg minden pozitív dologgal.
Én mindenesetre igyekszem továbbra is, de meglátjuk, mennyire lesz elég:)
Rovid cel, fogyni kicsit. Hozza szoktatni a testemet a rendszeres aktiv mozgashoz.
A hideghez is hozza szokni, nem akarok lebetegedni.
Letenni a kreszt.
-Túlélni a munkanapokat
-Nem megverni a tudálékos, full ostoba kollégámat
-Szeptemberben elkezdeni az egyetemet/jelenleg passzívon vagyok/, és el is végezni
-Elkezdeni egy új szakmát/már megvan mi az/, és féléven belül váltani teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!