Gáz egyedül elmenni egy koncertre?
Egyik ismerősöm se szereti az Azahriah-t, én viszont nem akarom kihagyni a Puskás koncertet, ezért vettem magamnak jegyet.
Egyedül mennék de nem tudom mennyire gáz.
Én voltam mar egyedül koncerten, első sorokban. Piszok módon Holdutazónak éreztem magam.
Annak az együttesnek volt egy ún. rajongói ruhája, mindenki olyasmiben volt, én nem, mert semmilyen szinten nem tűröm a csorda szellemet. De magam szamára az jelentős ruha volt, csak a koncertre vettem.
Biztosan belülről is fakadt, de én azt éreztem, kinéznek. Komolyan mondom, volt, aki röhögött rajtam. Viszonylag elöl voltam, mert úgy szeretem, ez egy jó nagy koncert volt, híres-neves együttessel. A csápolás résznél szintén elnyomva éreztem magam, mert 3-10 ember összekapaszkodva, ha ugrál, dominál, én meg ugrálhatok az életfeltételeimért ilyen esetben, ráadásul 160 magas nő vagyok.
Én boldog voltam, mert nem kivetítőn, hanem az orrom előtt láthattam előadni azt, aki nekem sokat jelentett, de keserű élmény is volt.
Volt, aki szintén egyedül volt, 190 magas benga pasik egyencuccban, az mindjárt nem olyan feltűnő.
Nem azt mondom, egy jazz koncertre bármikor elmegyek egyedül, mindenhogyan csodás lesz, de egy bulizós, ugrálós zenére azt ajánlom, szerezz be valaki konci partnert, akár haverkodj össze evégett valakivel, mert a rajongói élményt is megtolja együtt höcögni, vigyorogni, tapsikálni.
Azahriah nem egy falat tamasztós zene. Ez a saját véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!