Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon fura lenne egyedül...

Nagyon fura lenne egyedül menni a szakestre?

Figyelt kérdés

Igazából van kedvem hozzá, de senki nem jön azok közül a szaktársaim közül, akikkel jóba vagyok(tehát mindenki az évfolyamról, ami 3 ember). Tök szívesen ismernék meg új embereket, de elég kínosan érzem magam új emberek között, ha nincs ott senki, akit már régebb óta ismerek. Kinda zárkózott vagyok az ilyen helyzetekben.

Egyébként a köremail szerint ez ilyen társasozós délután lesz, délután kettes kezdéssel.

2023. okt. 11. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék, lesz más is ott egyedül vagy nagyobb csoportban.
2023. okt. 11. 13:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A társasjáték pont olyan dolog, ami szórakoztató ismeretlenekkel is. Ott ugyanis a játékokkal van mindenki elfoglalva és esetleg közben kicsit jobban meg is ismerheted a szaktársakat. Ez még a ("kinda" 😀) zárkózott embereknél is működhet, bár ilyenkor tényleg kicsit nehezebb kimozdulni.
2023. okt. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!