Az incelek mindig az alacsony pasikból kerülnek ki vagy vannak köztük magasak is ?
Én gazdag vagyok meg sportoló.
De tudom hogy az ismerősök barátnők ezért vannak velem.
Itt névtelenül írhatok a fórumon.
Sokat nem szeretnék magamról írni de több luxuskocsim is van.Barátnőm most főzi a vasárnapi ebédet.
De mindezt tudom miért van mert olyan életvitelem és anyagi helyzetem van.
Randira mentem már egyszerű emberként semmi nem lett belőle pedig ugyanolyan voltam mint mikor megmutatom hogy van pénzem.
Randi után annyit írt a csaj jó volt a randi de ő kalandosabb izgalmasabb pasitvkeres nem egy ilyen szürke embert ez azért durva volt.Nem ismert meg mert néz sporthíreket.Átküldtem neki egy cikket ahol írták milyen sikeres a csapatom ahol játszok.
Másnap írt hogy aludt rá egyet mégis volt valami kémia csak biztos akart lenni magában ezért húzta ezt az egészet.
Randi után elhoztam magamhoz oda meg vissza volt el se akart menni már ahogy hazaért írkálni kezdett mennyire jó pasi vagyok.
Annyit írtam neki na látod ezért nem találkozok inkább a magadfajtákkal majd letiltottam.
2
Jó, én is mentem már új autóval randira (nem szándékosan).
A pasi ki sem akart szállni, vagy velem foglalkozni, csak az autót nézegette, próbálgatta. A férfiak is megérik a pénzüket, maradjunk annyiban.
Nincs összefüggés. A magasság a test tényezője, az incelség pedig nagy átlagban önismerethiányból fakad, ami személyiségbeli tényező. Ez a kettő nem érinti egymást, tehát a kérdésedben nincs összefüggés.
Amúgy is az incelség személyiség és annak környezete közös kavalkádjából születik, szóval az incelek 0%a incel a magassághiány miatt, vagy egyéb bármi miatt, ami nem személyiségbeli tényező.
Én is 183 centis incel vagyok amúgy.
184 cm 37F incel - szóval cáfolom a tévhitet. Rengeteg középmagas, magas, nagyonmagas incel van. A nőknek az irreálisan magas elvárásai miatt.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!