Miért csalódok mindig az emberekben? Ugyanitt: Levelező partner kerestetik!
Először is, letisztáznám ez nem egy depressziós, árokba vetem magam sztori lesz, még ha a kérdés úgy is hat. Igazából csak... egy kis figyelemfelkeltés?
Azért szeretem a gyakorit, mert itt teljesen anonim lehet az ember, és jobb esetben talál valakit, aki normális választ/tanácsot ad. Vagy még jobb esetben talál egy levelezőpartnert.
Anno voltak, akikkel heteken, hónapokon át levelezgettem emailben, szintén névtelenül. Tetszett, hogy úgy ismerhettem meg valakit, ahogy van. A belső gondolatait, az életszemléletét... Őszintén szólva hiányzik.
Magamról kis aktualitások; túl vagyok életem első párkapcsolatán, úgyhogy ez is az oka a "csalódás" résznek. Rádöbbentem arra, hogy mennyire megjátssza magát mindenki, és engem is ugyanúgy be lehet csapni, ahogy másokat. Pedig szinte jelmondatom, hogy elég két mondat, és máris kiismerek egy embert. Nos, mégsem. Igazándiból nem volt semmi rossz, és félreértés ne essék, nem bántottak, csak szimplán felszállt a rózsaszín köd és a kommunikáció nem működött onnantól. Sok élménnyel gazdagodtam, amit nem bánok és nem is csinálnék másképp még ha tehetném sem... Hogy ezzel mit is akartam mondani? Magam sem tudom.
Egy fiatal felnőtt nő lennék, korom szerintem lényegtelen jelen pillanatban. Érdeklődési köreim jelenleg hibernált állapotban vannak, mert a kötelezettségek és a fontossági sorrend mindenbe belekavar, így inkább bújom a (tan)könyveket és elsajátítok minden tudást, amennyi csak abba a pici fejembe belefér. Egyébként hobbijaim a festés, horgolás, olvasás, írás, zene hallgatás, sorozatnézés, biciklizés... Imádok beszélni, és komoly témákat fejtegetni, bontogatni...
Ugye mint írtam is, levelező partner kerestetik... Nem akarok itt szexista lenni, még mielőtt valaki gúnyosan megjegyzi, hogy csak pasikat keresek. De barátnőim vannak, nem mondom, hogy jócskán, de nekem ők elegendőek, így egy ellentétes nemű embert keresnék (lehetőleg 30 alatt, csakhogy ne legyen nagy generációs szakadék :D). Ha valaki szimpatizál velem az előbbiek után, dobjon meg egy üzenettel, egy rövid bemutatkozást sem utasítanék vissza...
Kötekedők kerüljetek, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!