Ha a marihuána annyira népszerü drog, akkor még hogy nem találkoztam vele?
Közel 40 éves vagyok, megyeszékhelyen élek, nem pedig egy isten háta mögötti zsákfalucskában, mégsem ismerek senkit, aki ilyesmivel élne. A médiában kb heti rendszerességgel hallani a drogokról, de én még csak képen láttam ilyesmit, azt sem tudom, hogy igazából hogyan néz ki, vagy milyen szaga van, csak annyit, hogy a kendernövény szárított virága.
Öszintén, nem azért kérdezem, mert hozzá akarok jutni, csak kíváncsi vagyok, hogy ezt mégis miféle emberek fogyasztják? Diákok? Lecsúszott csőlakók? Átlagemberek, középosztálybeliek? Müvészek/zenészek Politikusok?
Itt Svájcban élve, alig ismerek olyan embert aki ne füvezne 😆
Egyszer még be is mentem egy boltba, mert dohányt akartam venni a fű mellé. De mivel nem dohányzom, ezért nem tudtam, hogy az itteni választékból melyik a leggyengébb dohány, mert azt szerettem volna belekeverni a fűhöz. De óvatosan próbáltam meg rákérdezni, meg utalni rá a boltosnak, hogy miféle dohányt szeretnék venni, de leesett neki, majd úgy folytatta, hogy "én a Marlboro Goldot szoktam a fű mellé beletekerni", de ezt olyan tök normálisan mintha akármilyen másik hétköznapi témáról lenne szó 😂
A másik eset, meg amikor kint összetekertünk egy spanglit a haverokkal, csak pont gyújtót felejtettünk el mindannyian hozni (egyikünk sem cigizett). Kint voltunk ilyen vidéki alpesi környezetben, nem tudtuk mi lesz ha kérünk valakitől, de látják, hogy spanglit gyújtunk meg vele. Nem lett az égvilágon semmi. Senki semmit nem csinált.
Szóval valójában sokkal elterjedtebb, mint azt sokan gondolnák. Legalábbis itt Svájcban.
A marihuána nem drog, az alkohol sokkal rosszabb!
Azért nem találkozhattál vele, mert nem mozogsz olyan társaságban. Viszont abba biztos vagyok, hogy vannak olyan ismerőseid, vagy barátaid, akiknek megvannak a kapcsolataik, hogy hozzá tudjanak jutni. Csak neked nem mondják el. A marihuána olyan szinten el van terjedve, az egész országban, és minden helyen ahol tiltják, hogy csak azok nem jutnak hozzá, akiket nem igazán érdekel. Én jelenleg most, kb... 6 helyről betudnám szerezni, úgy hogy már több éve nem használtam. Aki egyszer belecsöppen ebbe a világba, az bent is marad örökre! A marihuánának rengeteg jótékony hatása létezik, amivel különböző betegségeket lehet kezelni, és igen komoly eredményeket értek el benne, a kutatók és orvosok. Az alkoholnak, csak káros hatása van! Senkit nem buzdítok arra, hogy holnaptól szívjon füvet, csak jó lenne ha sok ember utána nézne részletesebben, hogy még is mi aza marihuána. Mielőtt ítélkezne és drognak nevezné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!