Hatással lenne rád a Magyarországi marihuána fogyasztás legalizálása, kikötésekkel?
Bevételforrásként tekintene rá a kormányzat, nem lenne tiltva a volán mögött füstölés, de ha baleset van akkor 2x annyira büntetik a károkozót.
Vagy esetleg egyáltalán nem izgatna sok embert? Van aki pl nem is iszik mert utálja, nem cigizik. Ezen embereket kevésbé érintené szerintem.
Miért az alkoholra mi vonatkozik? ott is büntetnek ha megtudják úgy gázoltál el valakit hogy még ittál is...
Itt azért nem lenne tiltva a vezetés közben használat, mert nem úgy fejti ki hatását mint a szesz.
Lehessen beszívva vezetni, hogy legyen több baleset, hogy több büntetést lehessen kiróni?
Szerintem nem úgy kellene növelni a bevételeket hogy emberi életeket kockáztatunk vele ;). Elég ha csak 10%-al halnak meg többen ez miatt, akkor is az ötleted 100-ak halálát okozta.
# 4/5 Időpont ma 18:26
De több lenne a hülye drogos, mert mindenki azt gondolja magáról hogy hű de faxa legény, ő tud drogosan vezetni, a kérdező agyfuttatása alapján még büntetés sem járna ezért, csak ha baleset van belőle, ergó 160-al neked menne akkor szerintem téged is érintene a dolog.
Persze hogy hatással lenne
Végre nem kéne parázni ha beállok kajafless közben a sorba valamelyik gyorskajáldában és azt látom meg hogy mellettem áll 2 rendőr.. ilyenkor mindig elkezdek röhögni mint atom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!