A mai világban már nincs az a klasszikus kocsmázás?
Ez már nincsen, ma már csak a lezüllött alkeszek járnak kocsmába. Pedig ez régen nem így volt. Régen a hétköznapi emberek is simán bementek egy sörre vagy egy kólára és jókat beszélgettek amíg ott voltak.
Akkor még nem igazán az alkoholizálásról szolt a dolog, hanem inkább a szocializálódás beszélgetésekről.
Facebook és egyebek híján oda jártak az emberek társalogni.
Most őszintén, te hol élsz kérdező?
Én komolyan nem is értem a kérdésed.
Na, csak vannak akkor akik értik, miről beszélek 😁
Mintha én írtam volna a válaszokat. Félénk majdnem minden utcában volt kocsma és igen, fagyizó is volt egyben, ott ültek az emberek dumáltak, ittak, de nem hulla részegen mentek haza, legalábbis a nagytöbbség.
Meg voltak a tipik fiatlok által látogatott kocsmák, ott nagyban mennt az ivászat, még a kerítésen is ültek, verekedések stb.
És igen!
Vagy 2 éve mi is kimentünk, hogy na nézzünk már szét, hátha van valami, erre a kocsmák java bezárt végleg vagy szimplán zárva volt már péntek este 8-kor????!!!
Mi csináltuk, viszont sok antialkoholista volt a gyárba.
Idegesítőek voltak. Ilyen mentális beteg fiatalok, nyomik, de ez van.
Ők választották, hogy a szórakozás helyett egymást b@szogatják, igaz az elején gondolom még az volt a céljuk, hogy ne legyenek rosszak. Aztán most már csak b@szogatni tudják a másikat, meg panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!