Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kell sikeresen eseményeke...

Hogy kell sikeresen eseményeket szervezni fb-on?

Figyelt kérdés
Nem nagyon ismerek Bp-en senkit, szeretnék barátokat, de legalábbis olyan embereket, akik jönnek azokra az eseményekre, amiket én szervezek. Szeretném sikeresnek érezni magam. Beszélgetős események lennének ezek inkább, nem smalltalk, komolyabb.
2023. szept. 30. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ehhez elsősorban ismerősök kellenek, mert egy random ember eseményére amire amúgy se megy senki, nem fognak jelentkezni. Csináld személyesen, ismerősökkel, aztán lehet hirdetni és másokat bevonni.
2023. szept. 30. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írják először ismerősök kellenek hozzá.

Másik opció, hogyha van egy téma ami érdekel a témához kapcsolódó csoportokba megoszthatod az eseményt. Viszont itt nyilván kapcsolódnia kell az adott csoport témájához, illetve itt sem biztos, hogy sok jelentkező lesz.

2023. szept. 30. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. A másodikat már csináltam (ill. amit a 2. válaszoló írt az utolsó mondatában), tényleg nem jöttek sokan. Bár több százan jó ötletnek találták, aztán a végén a 20 ott leszekből öt jött el. Más eseményeken is hasonló az arány, a mások és magam tapasztalataiból is így tudom.

1: igazi, élő ismerőseim meg vannak, de ha egyszer földobok valamit, általában nem jönnek. Ha többször mondom, az meg erőltetés, akkor tudható, hogy ez nekem fontos, nem nekik. Így meg szégyellném, olyan nyomoronc ez, könyörgésszagú, légyszi, gyere el, mert NEKEM fontos.

Azt a valamit akarom megtalálni (programot, vagy módszert), amire ha hívom őket, szívesen és sokan jönnek. Talán egy példa segít: vannak műsorfelvételek (Magyarország, szeretlek), ahol fizetnek a statisztáknak, csak üljön ott valaki és figyelje, hogy készül a műsor. És van olyan műsorfelvétel (Rádiókabaré), ahol, hogy ott lehess, fizetned kell. Ezt se értem. Én mindkettőn voltam, mindkettőt élveztem.

Hívtam embereket rapidrandieseményre. A kutya se jött. Más cégek ezért 6-8 ezer forintot elkérnek, feltételeket szabnak (legyél nő/ffi, legyél 30-40 között stb.), és tolongás van.

2023. szept. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!