Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Amikor nem mond el vagy nem...

Amikor nem mond el vagy nem oszt meg vki valakivel vmit, annak mi lehet at oka?

Figyelt kérdés

Az informácio visszatartásnak mi lehet az oka?

Pl. Amikor tudja a szonszéd kit miért lakoltatnak ki, de nem mondja el, hanem egy másiktól tudom meg.

Vagy kérdeznek pl. a magánéletemröl de visszafelé meg semmit nem osztanak meg.

#információvisszatartás
2023. szept. 29. 20:46
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem mindenki kotyog el bàrkinek bàrmit.

Illetve ilyenkor inkàbb azt sejtem, h inkàbb infót gyűjtenek rólad a szomszédsàgban.

2023. szept. 29. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
esetemben az, hogy a másiknak semmi köze a magánéletemhez.. főleg a szomszédnak nincs.
2023. szept. 29. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Debha egymás kozt megosztják velem miért nem?

Nem értem hogy velem akkor miért nem osztanak meg dolgokat de másik szomszéddal meg miért.

2023. szept. 29. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy anyukám kérte, hogy ne beszéljek valamiről, de igazából lehet, hogy másnak azon a területen tudok segíteni, meg a közvetlen környezetem az szokott mindig imádságokat mondani, hogy a dolgok jól alakuljanak a jövőben, tehát nem buták.

Amikor az ember csak élelmiszert megy vásárolni nem nagy tételben, már az is gond lehet másoknak, aztán az ő családjuk meg, elemezgeti az embereket. Ilyenkor nagy távolságot szoktam tartani, mert nem tartozom elszámolással és többiektől sem várom ezt.

2023. szept. 29. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Általában ha van egy infó, és "János" tudja, akkor a város is tudja. Viszont ahogyan elindul egy infó, akkor már a 3.-6. szeeemélynél nem bizti, hogy ugyanúgy jön vissza, mint ahogyan elkezdődött. Így nem akarnak sokan beleesni a xarkeverés helyzetébe. Meg nem bizti, hogy felhatalmazást kapott az illető a továbbadás lehetőségére. De lehet az is, hogy az infó, amit ő tud, őt lényegében nem érdekli, így miért adná tovább?

A te példádon keresztül: nem tudnék a kilakoltatnak valamiben is segíteni, így leglább nem vegzálom sem őt, sem a környezetét olyan kérdéssel, ami nem érdekel.

2023. szept. 29. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Mert nem pletykas. Nem az o dolga ezert nem szol bele. Maganeletrol meg sokan max kozeli baratnak, rokonnak beszelnek
2023. szept. 29. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
De pletykás.
2023. szept. 29. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Számtalan oka lehet/van.

Van, aki szimplán zárkózott, nem szereti kiteregetni a szennyest, nagyon megválogatja, kinek és mit mond el, vagy épp, nem vagytok olyan viszonyban, hogy szükségesnek érezze, hogy elmondja. De lehet, hogy szégyelli.

A legtöbb szomszédság meg pont olyan, hogy elmondasz valakinek 1 dolgot, holnap már x másik helyről hallod vissza, ilyen-olyan kanyarokkal, plusz történet szálakkal.

2023. okt. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!