Mennyire bíztok meg a nem otthon készített ételek minőségében? Ilyen árak mellett?
Gondolok itt a sarki gyorsra meg pizza-king meg ilyenekre meg nevesebbekre is.
Pár éve rendeltem szokásos helyről, egy eléggé ismert pizzériából, de rendeltem tőlük tiramisut (tojás terméket tartalmaz, meg sajtfélét), és olyan fertőzést kaptam el mint a fene. Aztán egy gyrososnál ugyanez.
Értem, hogy van ilyen, de az, hogy felemelték az árakat, a minőség és mennyiség romlott, nekem sokat elárul.
A helyben készített éttermi kaja megbízhatóbb kicsivel.
De, amit az ember csinál, jó húsok, meg jó kaja, kint az udvarban, annál nincs jobb. Grill, vagy bográcsozás.
Láttam egy videót egy pincértől aki arra panaszkodott, hogy a nyers hús egy teljes napig állt hutetlenul kint a rakodótérben nyáron (le se volt fedve rendesen, az a légy szállt rá amelyik csak akart) aztán másnap megcsinálták pörköltnek...
Viszont nem jobb a helyzet a bolti, feldolgozott kajáknál sem (vettem olyan üveg savanyú uborkát ami tele volt kukacokkal) szóval lehetetlen garantálni hogy normális minőségű minden étel amit megeszel.
Egy ponton bele is őrülsz, ha ezen kattogsz, és max azt tudod tenni hogy ha rossz élményed volt egy étteremmel, akkor oda nem mész vissza.
Én azóta már csalódtam többször. Bevásárlóközpont kajás részlegén volt egy jó kajálda, ha arra jártam, többször hoztam onnan 1-1 adag ételt. Múltkor a csirkehús minősége kívánnivalót hagyott maga után (állott volt, tuti nem volt friss). Fájt a hasunk tőle, nagy bajunk nem lett, de azóta több helyen is észrevettem, hogy az ár nőtt, a minőség pedig gyatrább lett.
Amúgy én nagyon szeretek főzni, és most már elérte azt a lélektani határt a hozatott kaja ára, hogy nem veszünk már (nem ingatná meg a családi költségvetést, de van egy határ, ami sok).
De kérdésedre válaszolva, a mennyiség és a minőség romlott szerintem, az árak pedig ugye nőttek, nem kicsit, ezt több helyen tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!