Buliban tenyleg olyan hulye nemelyik fiu,h nem tudja eldonteni valakirol,h igazi szuletett no vagy transz,akivel tancol?
Ja és azt se fogod fel ha NEM VELED VAN akkor miért foglalkozol vele??
Valamint VAN olyan férfi aki fszra kapna egy transzit is. Kár tagadni...
Azzal vitatkozol, amit én már az első hozzászólásomban megmagyaráztam. Plasztikával sem lehet megkisebbíteni a lábfej- és karhosszt meg a kézméretet, az mindig árulkodni fog. A legtöbb transzinak meg nincs pénze plasztikára, úgyhogy minden létező jegy megmarad, és a legtöbb, nem deluzionális ember azonnal látja ezeken a ""nőkön"", hogy valami nem oké.
Képeken lehet csalni a szöggel, fénnyel, sminkkel, filterrel, pózzal (de mondom, nézd a lábfejet, kart, kezet, rögtön tiszta lesz még így is), de a való életben egy darab kaukázusi vagy fekete férfi sem fogja magát nőként eladni. Egyedül az ázsiaknak sikerül néha 98%-osra műttetni magukat, mert ők eleve kisebb testalkatúak.
Vannak olyan gének, amik nők esetében is magas növést, hosszabb karokat és lábakat, hosszabb kézfejeket és lábfejeket eredményeznek. Az én családomban minimum 180 centi mindenki 41-es lábbal, de vannak 190 centi fölötti nők is, 43-as, 44-es lábbal. Mindegyik nőnek született.
Hasonló Gwendolin Christie is a Trónok harcából / Wednesdayből.
Lehet a test arányokon meg a magasságon verni a seggeteket a földhöz, de a született nők közül se mindenki 160 centis, harmincötös lábú, kislány tenyerű balerina. Ha így lenne, sokkal könnyebb lenne ruhákat vásárolni, mert a többségnek egyforma lenne a teste.
Nem tök mindegy, ha a biológiai nőknek és nekik se kellettél (esetleg) a buliban? 🤷
Mert lehet ez a te nagy bajod ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!