Buliban tenyleg olyan hulye nemelyik fiu,h nem tudja eldonteni valakirol,h igazi szuletett no vagy transz,akivel tancol?
Figyelt kérdés
Szerintem latszik valakin egyetelmuen ,h nonek vagy ferfinek szuletett.#Adamcsutka arulkodo bizonyitek
2023. szept. 24. 08:36
11/43 anonim válasza:
9-esnek igaza van, magam is deszka vagyol de nem vagyok transz. Attól hogy valakinek kicsi a melle, attól még lehet természetes nő és nőies is.
12/43 anonim válasza:
#8 Benyalta a kormánypropagandát, azóta pedig reszket, hogy a transzok jönnek, hogy megerőszakolják és átműtsék, az arabok azért jönnek, hogy levágják a fejét, és mindezt persze Soros megrendelésére. Azt hitte, fröcsöghet egy sort néhány elvtárssal, de ráfaragott.
13/43 anonim válasza:
12-es felröhögtem igazad van!
14/43 A kérdező kommentje:
8-as . A ferfiak tobbsege novel szexelne,nem nonek oltozott ferfivel…
2023. szept. 24. 10:09
15/43 anonim válasza:
A nőnek öltözött férfi az a transzvesztita.
A transznemű az más.
16/43 anonim válasza:
Amúgy ja, kérdező
Ha felismertél 3 transzit a buliban, honnan tudod, hogy az összeset felsimerted?:D
De amúgy nem midnegy? ha téged az egész téma taszít, minek foglalkozol vele? Kerüld el messziről és ennyi.
17/43 anonim válasza:
18/43 anonim válasza:
Strandon nem tudnád megkülönböztetni őket, nemhogy buliban.
19/43 anonim válasza:
#17 Hűha! Azért ők elég jó csajok.
20/43 anonim válasza:
Most, ahogy jobban utánanéztem, akadnak a Victoria's Secretnél, a Sport Illustratednél és más bikinis vagy pucér csajos magazinoknál transz modellek. Simán lehet, hogy akikre a kérdező recskázik, azok is transzok, csak nem tudja róluk, vagy nem vállalják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!