Lányok/nők! Fordult már elő olyan veletek, hogy az utcán megtámadtak, zaklattak titeket?
Londonban, indiai gyerekek. Nagyon para volt. Behúztam fülem farkam.
Meg egyszer volt egy amolyan rajongóm, aki miatt nem mertem egyedül közlekedni pár hónapig, mert követett.
" Behúztam fülem farkam."
Akkor te nem is lány vagy.
A) 11 éves voltam kb., amikor nyáron a belvárosi végállomása felé közelítő villamoson ülve, velem szemben ült egy férfi, aki kifelé bámult ugyan az ablakon, de a villamos minden rázásával egyre csúszott felém, engem közelítve, hogy már hozzám is ért. Feltűnő és kellemetlen volt, gyorsan felpattantam és az ajtóhoz álltam, már nem sok volt a végállomásig. Mögém állt a pasas, valami keményet éreztem a hátam mögött, eszeveszett módon be voltam rezelve, én hátra se néztem, csak nagyon vártam, hogy megálljon a villamos és nyissa az ajtót. Más nem volt a kocsiban. Aztán kinyílt a villamosajtó, én pedig iszonyú gyorsan és messzire szaladtam.
B) 14-15 körül voltam, tél volt, a metróajtóban álltam hosszú kabátban, hosszú szoknyában és érzem, hogy egy kéz a combomon araszol föl a szoknyám alatt, az ajtó melletti ülésről kavirnyászolhatott egy pali, itt is csak vártam, hogy nyíljon az ajtó. Kisiettem a tömeggel.
Mindkét eset "enyhe", de mindkettő megmaradt bennem nagyon, az elsőnél tényleg nagyon meg voltam ijedve, minden rosszra elkészültem. Mindkettőnél volt egyfajta lefagyás bennem, illetve "stratégiai vásár/tűrés", aztán spurizás. Erősebb hála Istennek soha nem történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!