Lehet hogy követ engem egy férfi?
Mikor munkában megyek reggel, általában szembejön velem (heti 3-szor 4-szer biztos), van hogy a munkahelyem előtt vagy a közelében, de van hogy a lakásom közelében, valahogy mindig arra jön. 1-2 hónapja van ez.
Mit tegyek?
Figyelj, leírom az ő szemszögéből hogy hangozna ez:
"Lehet követ engem egy nő? Mikor megyek edzésre (heti 3-4 alkalommal szoktam járni), van hogy a Muff Kft előtt, van hogy kicsit odébb, van hogy a Hasmenés utcánál, de mindig arra jön 1 nő. Már 2 hónapja mindig összefutok vele. Mit tegyek? Miért követ engem ez a nő?"
Nem valószínü. Engem követtek is már sajnos ( pedig csávó vagyok)
Meg azt is tudom, mennyire könnyü folyamat összefutni random emberekkel mindenhol... Van olyan ismerősöm akivel már 200km-el a lakóhelyünktől is futottunk össze tök véletlen, meg ilyen 70-80km-ekre is folyamat :D
Ha követnek azt hamarabb észre lehet venni, a legtöbb ember b4lfasz hozzá hogy jól csinálja.
Valoszinu a kozeleben lakik es te ot felismered a tomegbol ezert erzed hogy mintha kovet.
Ha nem erdekelne, nem ismerned fel konnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!