Egy ideje követ egy idegen férfi! Ma eldurvult a helyzet! Egy ideje követ egy idegen férfi! Ma eldurvult a helyzet! Mit tehetek?
" Hónapok óta követ egy férfi hazafelé. "
Hogy is van ez akkor?
" barátomat azonnal felhívtam az eset után, nagyon kiakadt...de én még azóta is csak sírok."
Hónapok óta csak sírsz, na ezt be ne meséld már, ordas nagy kamu.
Két hibát követtél el... mondom sorban:
1) Nem azonnal kellett volna sikítanod, hanem amíg nyílt terepen vagy addig úgy tenni mint aki ledöbbent hogy közben NAGYON ALAPOSAN megfigyeld az illetőt. Keress rajta jellegzetességeket, arcforma, szemek, fogazat, hajszín, frizura forma, tetoválások, ruházat, magasság stb. Megnézed majd visszaismétled magadban (ld. barna haja van, félhosszú, piros kötött pulóver van rajta stb.). Ha találsz valami jellegzetes ismertetőjegyet az a legbiztosabb.
2) Azonnal felhívnod a 112-őt! A még profibb miközben tárcsáz s követi a fickót, hogy a járőrt utána tudja irányítani telefonon.
Kiemelt bűncselekmény gyorsan kiküldik a járőrt. Bent pár keresztkérdéssel úgyis bezavarják (van tapasztalatuk benne). Utána majd a zárkatársak részesítik némi "oktatásban" (az erőszaktevőket még a börtön is kiveti magából).
Most szabadon futni hagytál egy potenciális erőszaktevőt. Mi van ha legközelebb egy gyereket támad meg olyan helyen ahol az nem tud elmenekülni? SOHA ne menj el szó nélkül mellette, mindenki érdeke hogy lekapcsolásra kerüljön.
Szerelj fel egy térfigyelő kamerarendszert legközelebbre, ahol rögzítve lesz az "udvarlód".
Hordj magaddal gázsprayt legalább...
Amúgy, minek hagytad udvarolni??? Én már 3-ik alkalommal bevártam volna, hogy interjúztassam, mi a fenét skerázik utánam...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!