Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ideje követ egy idegen...

Egy ideje követ egy idegen férfi! Ma eldurvult a helyzet! Egy ideje követ egy idegen férfi! Ma eldurvult a helyzet! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Hónapok óta követ egy férfi hazafelé. Nem tudtam kifigyelni h mikor csatlakozik hozzám, de kb fél vagy háromnegyed úton gyakran észrevettem, h ott settenkedik mögöttem. Ha odaérek a kapuhoz elbújik pár méterrel mögöttem, majd elrohan. Nyár óta ez megy! Ma viszont jöttem hazafelé este és a járdán megtámadott és elkezdett fogdosni!! Nagyon megijedtem, sikítottam és elszaladt...Mit lehet ilyen esetben tenni? Kihez kell fordulni? Valaki segítsen, nagyon félek... :'( 20/L

2020. szept. 9. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
menj be a rendőrségre és ismerősöknek is meséld el, fotózd le, vagy valaki neked fotózza le
2020. szept. 9. 19:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel, semmiképp ne hagyd annyiban!
2020. szept. 9. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél gázsprayt, és tégy feljelentést. Nincs valaki aki tudna kísérgetni?
2020. szept. 9. 20:17
 4/15 A kérdező kommentje:
barátomat azonnal felhívtam az eset után, nagyon kiakadt...de én még azóta is csak sírok...nagyon megviselt, teljesen le vagyok döbbenve h ez tényleg megtörténik velem :(( Azt se tudom ki merek-e menni az utcára ezek után...
2020. szept. 9. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Miért a barátodat hívtad b+???!!?? ERRE VALÓ A 112 !!!!! percek alatt elkapták volna mert a környéken volt.
2020. szept. 9. 20:25
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

" Hónapok óta követ egy férfi hazafelé. "

Hogy is van ez akkor?

" barátomat azonnal felhívtam az eset után, nagyon kiakadt...de én még azóta is csak sírok."

Hónapok óta csak sírsz, na ezt be ne meséld már, ordas nagy kamu.

2020. szept. 9. 20:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Figyelj csak most értesítettem a baratomat mert frltem hogy az az illettő aki követ at figyel is a hazamból ne beszekj velem igy ezt halal komolyan mondom!
2020. szept. 9. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Jól van nyuszika. Nehogy a 112-t hívd... Állítólag megtámadtak az utcán, de inkább a "barátodat" hívod és a gyakorira írogatsz. Nagyon hihető valóban....
2020. szept. 9. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Két hibát követtél el... mondom sorban:

1) Nem azonnal kellett volna sikítanod, hanem amíg nyílt terepen vagy addig úgy tenni mint aki ledöbbent hogy közben NAGYON ALAPOSAN megfigyeld az illetőt. Keress rajta jellegzetességeket, arcforma, szemek, fogazat, hajszín, frizura forma, tetoválások, ruházat, magasság stb. Megnézed majd visszaismétled magadban (ld. barna haja van, félhosszú, piros kötött pulóver van rajta stb.). Ha találsz valami jellegzetes ismertetőjegyet az a legbiztosabb.

2) Azonnal felhívnod a 112-őt! A még profibb miközben tárcsáz s követi a fickót, hogy a járőrt utána tudja irányítani telefonon.

Kiemelt bűncselekmény gyorsan kiküldik a járőrt. Bent pár keresztkérdéssel úgyis bezavarják (van tapasztalatuk benne). Utána majd a zárkatársak részesítik némi "oktatásban" (az erőszaktevőket még a börtön is kiveti magából).

Most szabadon futni hagytál egy potenciális erőszaktevőt. Mi van ha legközelebb egy gyereket támad meg olyan helyen ahol az nem tud elmenekülni? SOHA ne menj el szó nélkül mellette, mindenki érdeke hogy lekapcsolásra kerüljön.

2020. szept. 9. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
24%

Szerelj fel egy térfigyelő kamerarendszert legközelebbre, ahol rögzítve lesz az "udvarlód".

Hordj magaddal gázsprayt legalább...

Amúgy, minek hagytad udvarolni??? Én már 3-ik alkalommal bevártam volna, hogy interjúztassam, mi a fenét skerázik utánam...

2020. szept. 9. 21:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!