Egy ideje követ egy idegen férfi! Ma eldurvult a helyzet! Egy ideje követ egy idegen férfi! Ma eldurvult a helyzet! Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta követ egy férfi hazafelé. Nem tudtam kifigyelni h mikor csatlakozik hozzám, de kb fél vagy háromnegyed úton gyakran észrevettem, h ott settenkedik mögöttem. Ha odaérek a kapuhoz elbújik pár méterrel mögöttem, majd elrohan. Nyár óta ez megy! Ma viszont jöttem hazafelé este és a járdán megtámadott és elkezdett fogdosni!! Nagyon megijedtem, sikítottam és elszaladt...Mit lehet ilyen esetben tenni? Kihez kell fordulni? Valaki segítsen, nagyon félek... :'( 20/L2020. szept. 9. 19:46
11/15 anonim válasza:
Úgy a pofájába vágtam volna a kulccsomóm, hogy a baleseti kaparta volna össze a faszit.
Valamiért olyan vagyok, hogy ha megijedek, reflexből támadok, ütök.
12/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, h nyáron egy ideje már figyeltük, egy rokonomat (pasi) riasztottam h legyen ott és várta h jöjjön és akkor "elbeszélget" vele, de hetekig nem jött...Most kb. 3 hete nem jöttem haza egyedül esti órákban, erre pont megint megtalál...
Eddig semmi nem volt, csak bámult meg loholt utánam (settenkedve)...nem gondoltam volna h tettlegességig fajul a dolog...elképesztően félelmetes:(
2020. szept. 9. 22:33
13/15 anonim válasza:
En nem jarnek egyedul. Iskolas koromban majdnem egy evig hazakisertek ismerosok felvaltva, mert a sajat lepcsohazunkban nappal megtamadt egy ferfi, akinek kulcsa is volt.
14/15 anonim válasza:
Akkor mégsem müködik a kusukin karate stresszhelyzetben? ,,😳 Ég a ház nagyon megijedtem, de a nagyit már felhívtam.
15/15 anonim válasza:
Hát, elég fura vagy. Ha megtámad valaki, nem a párodat kell hívni, hanem a rendőrséget. Mellesleg, ha hetek, hónapok óta követ valaki már rég a rendőrségre kellett volna menned. Ez után, minnél előbb menj be a rendőrségre és meséld el mi történt. Ne ide írogass ez miatt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!