Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vagyok lusta lábat és...

Miért vagyok lusta lábat és hónaljat szőrteleníteni ha amúgy igényes, csinos, szép arcú nő vagyok? Meg amúgy is, tényleg miért lett nagyon elvárás a mai világban hogy egy fiatal nő szőrtelenítsen?

Figyelt kérdés
Más nő is nehezen veszi magát rá a borotválkozásra? Télen eggyátalán nem szőrtelenítek, jön a jó idő akkor sajnos muszáj vagy ha nem mindenki leszól. Nem elég ha rendes vagyok és szép, de még borotválkozzak is? Könyörgöm.

2023. szept. 15. 08:38
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, az akkor utolsó válaszolónak szólt a kommentem, csak mire elküldtem, eltűnt a hozzászólása. Látom a sértegetése másnak se szimpatikus.
2023. szept. 15. 14:27
 42/48 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, és te mennyire vagy kibékülve a hónaljszőröddel? Kifejezetten tetszik, vagy csak szimplán nem zavar? Persze egy ideális világban mindkét esetben az lenne a jó megoldás, hogy hordja mindenki úgy a szőrét, ahogy szeretné. Itt az országban meg sajnos tényleg sok az intoleráns egyed, beszólnak bármire mert frusztráltak. Más országokban azért már jóval elfogadottabb a szőrzet, nem botránkoznak meg rajta az emberek. Ahogy pl régebben se tették, a pár évtizedes szőrtelenítési divat előtt.
2023. szept. 15. 14:35
 43/48 A kérdező kommentje:
Nem tetszik kicsit se, csak nem zavar annyira mint kéne, hogy zavarjon.
2023. szept. 15. 14:48
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így védekezel pl.: a lábfétisesek betámadásától.
2023. szept. 15. 15:06
 45/48 anonim ***** válasza:
0%

"Nem csak én írtam, hogy baleset. Csak továbbra sem olvasod vissza ki mit ír neked. 😉"

Mivel anonim oldal, nem mindig lehet megkülönböztetni a hozzászólókat.

"Látszik mennyire hasznosak a válaszaid, mert az összes nullára van pontozva."

A pontozás a primív, érzelmileg túlfűtött emberek megtorló eszköze, és nem egy objektív mérőszám, így nem szokott érdekelni. Pont a napokban láttam egy technaikai kérdésnél, ahol a sok tudatlan lepontozta az egyetlen helyes választ 0-ra egymást meg fel.

"Nem vagyok se elkényeztett, se "anyucipicilánya" és egy szóval nem írtam, hogy ha valakinek vizes lesz a nadrágja az balesetnek számít. Te sem azt írtad, hogy a nadrágja lett vizes. Gondoltuk, nagyobb dolog történt, ha a szőrét nézegetted hazáig."

De írtam, hogy vízbe esett. Mi lett történhetett volna nagyobb? Max hogy a pólója is vizes lett.

"Nyilván valakinek térdig ér a szőre. Oké..."

Olyanról, hogy túlzás, vagy sarkítás még nem hallottál ugye? Korábban az is írtam, hogy kb. 10-15 centi, ami nem nem a múlt heti borotva kimaradása. De talán nem is a múlt havi.

"Ritka irritáló egy stílusod van."

Akkor gondolkodj el, hogy nincs-e valami baj veled, ha egy senki a gyakorin irritálni tud.

Engem tejesen hidegen hagy, milyennek találod a stílusom. Sőt az is, hogy milyennek képzelsz, és hogy milyen sikertlen lehetek az életben(ilyenkor ez szokott következni, megspórólom).

"Felnőtt emberek a környezetemben nem beszélnek így másokkal. Sajnálom, hogy neked ez a megszokott."

Nem beszélnek így. A szemedbe. A hátadmögött meg kibeszélnek. Az én ismerőseim közt meg inkább a nyiltság jellemző, és egymás arcába mondjuk, ha valami nem tetszik.

"Senki nem kérte, hogy velem kommunikálj és sértegess Mr. Tökéletes Megmondóember!"

Nem sértegetek, csak reagálok a sértegetésekre, legalábbis ezzel próbálkozol, csak rólam lepereg.

2023. szept. 15. 15:31
 46/48 anonim ***** válasza:
25%

„Felnőtt emberek a környezetemben nem beszélnek így másokkal.“

Minden társaságban van egy ilyen. Ha a tiedben nincs, esélyes, hogy te vagy az.

2023. szept. 15. 19:56
 47/48 anonim ***** válasza:
10 es kepzeld el nagyon sok ferjet , kortol fuggetlenul nem erdekel hogy a felesege szortelenit e vagy nem.
júl. 27. 09:18
 48/48 anonim ***** válasza:
En roppant szerencses vagyok. vilageletemben (most mar tul a 60 on) csak piheszorom volt mindenutt. kb 45 utan az is eltunt es azon kivul hogy valami keveske maradt az intim reszen sehol nics egyetlen szal se es igy nem kell borotvalnom se. a ferjem pedig nagyon is preferalja azt a keves pihet ott ahol van;-)))) Szegeny anyosom gyonyoru asszony volt de istentelenul eros szorrel a laban, szerencsere akkoriban amikor meg elt ez nem volt problema.
júl. 27. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!