Miért vagyok lusta lábat és hónaljat szőrteleníteni ha amúgy igényes, csinos, szép arcú nő vagyok? Meg amúgy is, tényleg miért lett nagyon elvárás a mai világban hogy egy fiatal nő szőrtelenítsen?
"Nem csak én írtam, hogy baleset. Csak továbbra sem olvasod vissza ki mit ír neked. 😉"
Mivel anonim oldal, nem mindig lehet megkülönböztetni a hozzászólókat.
"Látszik mennyire hasznosak a válaszaid, mert az összes nullára van pontozva."
A pontozás a primív, érzelmileg túlfűtött emberek megtorló eszköze, és nem egy objektív mérőszám, így nem szokott érdekelni. Pont a napokban láttam egy technaikai kérdésnél, ahol a sok tudatlan lepontozta az egyetlen helyes választ 0-ra egymást meg fel.
"Nem vagyok se elkényeztett, se "anyucipicilánya" és egy szóval nem írtam, hogy ha valakinek vizes lesz a nadrágja az balesetnek számít. Te sem azt írtad, hogy a nadrágja lett vizes. Gondoltuk, nagyobb dolog történt, ha a szőrét nézegetted hazáig."
De írtam, hogy vízbe esett. Mi lett történhetett volna nagyobb? Max hogy a pólója is vizes lett.
"Nyilván valakinek térdig ér a szőre. Oké..."
Olyanról, hogy túlzás, vagy sarkítás még nem hallottál ugye? Korábban az is írtam, hogy kb. 10-15 centi, ami nem nem a múlt heti borotva kimaradása. De talán nem is a múlt havi.
"Ritka irritáló egy stílusod van."
Akkor gondolkodj el, hogy nincs-e valami baj veled, ha egy senki a gyakorin irritálni tud.
Engem tejesen hidegen hagy, milyennek találod a stílusom. Sőt az is, hogy milyennek képzelsz, és hogy milyen sikertlen lehetek az életben(ilyenkor ez szokott következni, megspórólom).
"Felnőtt emberek a környezetemben nem beszélnek így másokkal. Sajnálom, hogy neked ez a megszokott."
Nem beszélnek így. A szemedbe. A hátadmögött meg kibeszélnek. Az én ismerőseim közt meg inkább a nyiltság jellemző, és egymás arcába mondjuk, ha valami nem tetszik.
"Senki nem kérte, hogy velem kommunikálj és sértegess Mr. Tökéletes Megmondóember!"
Nem sértegetek, csak reagálok a sértegetésekre, legalábbis ezzel próbálkozol, csak rólam lepereg.
„Felnőtt emberek a környezetemben nem beszélnek így másokkal.“
Minden társaságban van egy ilyen. Ha a tiedben nincs, esélyes, hogy te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!