Ha rendezek egy meghívást egy társaságnak,de előreláthatólag senki nem fog eljönni,arra hogy érdemes készülni?
Mikor lenne ez az esemény, van még bőven idő? Ill. hol lenne, mennyi előkészületet igényel, foglalni kell-e hozzá vmit?
Én egy közös chatet csinálnék, és felvázolnám a problémát őszintén.
Ezek beszélgetős összejövetelek? Osztálytalálkozósdi? Lehet, ellaposodott az évenkénti találkozó.
Rendezz bowling versenyt. Alakítsanak csoportokat. Ez legyen az ő feladatuk, hogy kivel állnak össze. 2 pár egy csapat. Aki egyedül van azok külön alkossanak párt. Hátha feldobod a hangulatot. Nem kell mindent magadra vállalj. Adj nekik is döntési lehetőséget.
Adj meg 3 találkozási hely lehetőséget. Bowling, darts vagy billiárd terem. Ahova a többség szavaz oda mentek.
Péntek este lenne, viszont nem Budapesten ahol lakom, hanem a Mátrában egy hétvégi házban. Szóval azért odamenni csak úgy a semmire nem lenne jó.
Köszi a válaszokat! Rákérdezni már rákérdeztem egy közös chatben,de vagy nem tudták egyértelműen megmondani, vagy eleve azt írták,h nem jó nekik, vagy nem reagáltak. Már többször rákérdeztem amúgy az elmúlt hetekben, legutóbb tegnap, de ennél többször már nem nagyon látom értelmét.
Egyébként vannak barátaim teljesen más közegből,akik szívesen lejönnének,mivel velük heti szinten tartom a kapcsolatot.
Csak ugye azt se akarom,hogy másokkal lemegyek,aztán mégis jön valaki,aki nem jelzett.
Ez a társaság akiknek a meghívást szerveztem még egy ilyen sport tevékenység kapcsán volt meg, és valahol sajnálnám ha teljesen megszakadna a kapcsolat, ezért próbáltam még így évente egy-egy összejövetelt szervezni,de ha ennyire nincs rá igény ,lehet nem kell erőltetni.
Tapasztalatom szerint aki nem válaszol, az azt jelenti, hogy nem, csak még nem jutott eszébe semmi olyan dolog, amivel lemondhatná/várja, hogy elmarad az esemény, és neki nem kell lemondania.
Egyszer csináltam ilyet, igaz az szabadulószoba foglalás volt, mindenki pusholta, hogy én foglaljak a saját nevemmel, végül 10 fő helyett összesen 3-an voltunk, én meg folyamatosan telefonálgathattam oda, hogy bocsi -1 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!