Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Péntek este van, miért nem...

Péntek este van, miért nem buliztok (éltek)?

Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
Mert nekem a buli halál.
2023. szept. 8. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

“Buliztunk” kb eddig, lejöttünk Siófokra két barátnőmmel, de kidőltek, mert nem bírják az alkoholt úgy, mit én :)

Úgyhogy most megiszom a maradék italom, addig elvagyok, aztán alszom én is, és remélem, nem lesznek holnap túl másnaposak.

2023. szept. 9. 02:28
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Te honnan a fenéből tudod, hogy éppen ki mit csinál? Valami médium vagy?
2023. szept. 9. 08:06
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem a bulizás az "élés".

Fiatalon sem szerettem, untam, az éjszakázást nem viseltem jól, az alkoholt nem bírtam.

Egy jó barátnőm volt nálam, beszélgettünk, ma nyelvtanulás és pihenés, holnap futóverseny bántóan kora reggel (és így is melegben).

2023. szept. 9. 08:19
 15/17 anonim ***** válasza:
43%

Okos válasz utolsó.

Nem fontos a bulizás, legalább mi reggel frissen, józanon keltünk fel, nem részeg, hányás szagú másnaposan. :)

2023. szept. 9. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

Tegnap este nem néztem fel ide, mert bepiáltam, majd bealudtam, meg ma este se fogok, mert megyek koncertre.

Amikor idenézek este hétvégén, vagy most... azért van, mert sajnálatosan nincs épp jobb dolgom, ahogy neked sem, kedves kérdező :D

2023. szept. 9. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
43%
Én tegnap buliztam. Sry.
2023. szept. 10. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!