Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság mennyire számít...

Manapság mennyire számít cikinek ha valakinek a tejfölös kifli az egyik kedvenc étele?

Figyelt kérdés
Tejföl és sóskifli. Nekem ez az egyik kedvencem. A családomon kívül senkisem tudja rólam. Sohasem mertem elmondani senkinek mert féltem hogy csak égetném magam. Inkább hazudtam hogy pl pizza vagy rántotthús. Persze azokat is nagyon szeretem, csak félek ha bevallom hogy a tejfölös kifli az akkor bolondnak néznek miatta.

2023. szept. 6. 12:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Tejfölös kifli és piros arany belekeverve a tejfölbe!!!👍👍👍

Imádom

2023. szept. 6. 13:53
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az oldal üzemeltetői fizetnek? Csak mert gyakrolatilag ilyen hülyeségekkel pörgetitek az oldalt. Nekem sem jönne rosszul a pénz és sok hergelő kérdést tudnék kitalálni.
2023. szept. 6. 14:26
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is jó másodállás lenne, amúgy is folyton itt lógok.
2023. szept. 6. 14:33
 14/28 anonim ***** válasza:

Imádom a tejfölös kiflit, de a tejfölös zsömlét, kenyeret is megeszem!

Miről beszélsz?

2023. szept. 6. 15:07
 15/28 A kérdező kommentje:
#14 Én zsömlével meg kenyérrel nem szeretem, de kiflivel is csak azzal amelyiken van só meg köménymag vagy mi.
2023. szept. 6. 16:20
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
Frissen, melegen próbáld meg, akár otthon sütve! 😉👍
2023. szept. 6. 16:23
 17/28 anonim ***** válasza:
Ezelőtt negyven éve, én is imádtam ezt a kaját.
2023. szept. 6. 21:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Imádom! De rég ettem, holnap veszek is.
2023. szept. 6. 23:26
 19/28 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, én is szeretem, mondjuk én gyümölcsjoghurttal eszem... Kedvenc uzsonnám volt az óvodában, imádtam beletunkolni az epres joghurtba a kiflit, mindig én keltem először a délutáni csendes pihenőből, várva, hogy hátha azt kapunk aznap. És friss vagy kicsit már száraz kiflivel szereted?
2023. szept. 7. 08:22
 20/28 A kérdező kommentje:
#19 Frissel. Bár ha kicsit megszárad az sem gond mert úgy is finom. Rágás közben úgy is megpuhul a tejföltől. Csak ne legyen morzsolódósan/morzsálódósan száraz.
2023. szept. 7. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!