Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság mennyire számít...

Manapság mennyire számít cikinek ha valakinek a tejfölös kifli az egyik kedvenc étele?

Figyelt kérdés
Tejföl és sóskifli. Nekem ez az egyik kedvencem. A családomon kívül senkisem tudja rólam. Sohasem mertem elmondani senkinek mert féltem hogy csak égetném magam. Inkább hazudtam hogy pl pizza vagy rántotthús. Persze azokat is nagyon szeretem, csak félek ha bevallom hogy a tejfölös kifli az akkor bolondnak néznek miatta.

2023. szept. 6. 12:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szerencsés, mert ez még aránylag megfizethető, nem úgy, mintha a lazac, kaviár, marhapörkölt lenne az ember kedvence.

Amúgy is ízlésen nem érdemes vitatkozni, főleg nem ételek terén, mert szinte mindenki más dolgokat szeret. Ha neked ez a kedvenced, akkor szerencsés vagy, mert talán ennyit mindig meg tudsz majd magadnak engedni.

2023. szept. 7. 12:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Én pl a kacsa/liba zsíros kenyeret imádom, bármikor tudnám enni, pedig az is retro étel és én fiatal vagyok. Szerintem semmi ciki nincs benne, ahogy abban sem, ha valaki éti csigát eszik vagy rovar chipset. Mindenki azt egye, amit szeret, nem kell egymásnak beszólni, ha valami nekünk nem a kedvencünk, a másik meg szereti.
2023. szept. 7. 12:09
 23/28 anonim ***** válasza:
54%
Meg az egyszerű, mezei pirítós kenyér! Az valami isteni! Jó meleg, kicsit olyan mintha belángosoznék, de ugye nem ehet az ember lángost minden nap, pedig a kedvenc hungarikumom! Simply Red is azt mondta, ha idejön, a kedvenc kajája a lángos. Édes, nem? 😊 Szóval megkeni az ember a pirítóst margarinnal, nem baj ha egy kicsit odaég, annál jobb, eszi üresbe vagy ubit hozzá, esetleg paradicsomot. Milyen egyszerű étel és mennyei!! Nagyon sokat tudok belőle enni! Amikor hazaértem az iskolából, akkor is mindig pirítóst csináltam, margarinnal vagy lekvárral kentem meg! 😋
2023. szept. 7. 14:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és tejföllel is lehet enni a pirítóst, akkor tényleg egy kicsit a lángosra hajaz!
2023. szept. 7. 14:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi nem ciki amit élvezel. Mai világban sajnos minden jó, menő dologra ráfogják, hogy ciki.
2023. szept. 7. 15:20
 26/28 anonim ***** válasza:

Senkinek a kedvenc étele nem lehet ciki. Szuverén, mindenkinek van egy ízlése. A legtöbb ételnél nem is te irányítod, hanem a szervezeted, hogy mit szeretsz, mit utálsz.

A tejföl, vagy yoghurt, kefir reggelire, vagy uzsonnára jellemző menü volt kb. 20-30 éve, pl. a menzán , napköziben, diáktáborokban.

De volt, hogy azt vettem magamnak uzsonnára, mert pl. a poharas tejet utáltam.

2023. szept. 7. 18:19
 27/28 anonim ***** válasza:

Pedig jo az.

Jobb mint a sok hipszter barom a pizzajukkal meg a bamba marha burgerukkel vagy tudomisen

2023. szept. 15. 21:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Miért,van olyan,egyáltalán,hogy ciki kedvenc étel?:) Ez hülyeség,ne viccelj már.Mondjuk ha a sz@rt mondanád helyette,azt még megérteném,hogy ciki.
2023. szept. 16. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!