Olyan koncertre érdemes mennem ahol olyan emberek vannak nézőként akiket nagyon nem kedvelek?
Figyelt kérdés
Személyes ismeretségről van szó. De nem szeretem még látni sem őket.2023. szept. 3. 18:53
1/5 anonim válasza:
Ha neked az utálat előrébb való, mint a koncert, amire elméletben el szeretnél menni, akkor ez van.. így jártál.
2/5 anonim válasza:
Mekkora koncert? Mert egy több ezer fős helyen elférnek. Ha lesztek 30-an, akkor már problémásabb.
3/5 anonim válasza:
Mivel nem döntheted el, hogy ki mehet el arra a bizonyos koncertre és ki nem, 2 lehetőséged van: elviseled az említett személyek esetleges látványát, vagy otthon maradsz. Ez van.
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég kicsi az esélye annak, hogy összefuttok. Enyhén szólva.
Milyen koncertre készülsz? :)
5/5 anonim válasza:
Ha a zene tetszik, akkor simán. Én is voltam pl punkok közt egy koncerten, maga a zene az nem igazán volt punk, csakba fesztivál volt olyasmi. Tőlem távol áll a punkság, de jól éreztem magam a koncerten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!