Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olyan koncertre érdemes...

Olyan koncertre érdemes mennem ahol olyan emberek vannak nézőként akiket nagyon nem kedvelek?

Figyelt kérdés
Személyes ismeretségről van szó. De nem szeretem még látni sem őket.
2023. szept. 3. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az utálat előrébb való, mint a koncert, amire elméletben el szeretnél menni, akkor ez van.. így jártál.
2023. szept. 3. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora koncert? Mert egy több ezer fős helyen elférnek. Ha lesztek 30-an, akkor már problémásabb.
2023. szept. 3. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem döntheted el, hogy ki mehet el arra a bizonyos koncertre és ki nem, 2 lehetőséged van: elviseled az említett személyek esetleges látványát, vagy otthon maradsz. Ez van.
2023. szept. 3. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég kicsi az esélye annak, hogy összefuttok. Enyhén szólva.

Milyen koncertre készülsz? :)

2023. szept. 4. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a zene tetszik, akkor simán. Én is voltam pl punkok közt egy koncerten, maga a zene az nem igazán volt punk, csakba fesztivál volt olyasmi. Tőlem távol áll a punkság, de jól éreztem magam a koncerten
2023. szept. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!