Március végi Barba Negra Red Stage-ben tartott koncertre hogyan érdemes felöltözni?
Én kétszer voltam a Red Stage-n idén. Egy óriási sátor kb az egész, de egyáltalán nincs hideg, ha pedig alkoholt is iszol, akkor végképp nem.
Arra kell figyelni inkább, hogy brutálisan sokan vannak (Alestorm & Gloryhammer koncert előtt szerintem 35-45 percet álltunk sorban).
WC-ből nincs túl sok, nem túlozták el, így arra is kell várni, és ott nincs meleg. A ruhatár az embertömeg miatt elérhetetlen, ha nem vagy elég türelmes, a végén pedig halál a ruháid visszaszerzése.
Ha engem kérdezel, a leehtő legkevesebb cuccot viszed. Póló, pulcsi, (ha rossz idő lesz, akkor kabát), és a koncert alatt a pulcsit széthúzod, kabátot pedig a derekadra kötöd, nekem ez vált be.
Embertelen, megáll a levegő így nagyon könnyű beizzadni még ha alig mozogsz akkor is. Úgy meg nem szerencsés a mosdóra menni.
Rétegesen és kis üvegben folyadékot érdemes vinni, mert knni sem nagyon lehet a koncert alatt a lassú pult miatt.
Red Stagbe többnyire elég nagy nevek jönnek, 2-3k ember garantált.
A Blue Stagebe kerülnek már az underground nevek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!