Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyarországon miért ilyen...

Magyarországon miért ilyen naiv még mindig sok ember hogy bármelyik politikusnak bármit elhisz aztán megy és rászavazik?

Figyelt kérdés
Elmullott 33 évbe annyit meg tanultam mindegyik politikus csak hazudik és csak magának akar jót mindegy milyen párt van ráirva a nép érdekit egyik sem nézi csak a saját zsebit. Épp ezért teljessen felesleges ilyen szavazásokon résztvenni én már el se megyek minek. Szóval ez a szavazás csak egy diszlet bohóckodás.
2023. aug. 27. 16:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Mert eléggé nagy arányban sikerült azon a szinten megragadniuk, mint neked is a helyesírásban. És csak nem hajlandóak tanulni a megélt eseményekből.
2023. aug. 27. 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek nem változtatnak, csak várják a változást. Röviden.
2023. aug. 27. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is csak látszat. Én sem fogok szavazni, mert nincs kire. Hiába kritikán aluli a kormánypárt, ha az ellenzék sem tud felmutatni egy darab kompetens embert sem. Akit figyelni szoktam mostanában az Vona meg Schiffer, csakhát ők kiszálltak a bohózatból.
2023. aug. 27. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Az átlagos intelligenciaszint Hazánkban nagyon alacsony.
2023. aug. 27. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
27%

Ez nem magyar sajátosság hanem az összes országban ez van. Sok ember nem hisz el mindent a politikusoknak, de úgy vannak vele hogy az a legrosszabb ha nem szavaznak, ezért inkább a kisebb rosszra szavaznak. Ha nem így tesznek és a nagyobbik rossz nyerne, jogosan éreznek hogy semmit nem tettek a változás érdekében. Egyszóval az okos ember inkább elmegy szavazni.

Tehát szavazni nem csak arra lehet aki tökéletes. Nem kell egyetérteni mindennel amit tesznek. Azt kell nézni hogy az országnak jobb lesz vagy sem ha ők nyerik a választást.

2023. aug. 27. 17:17
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Csak míg külföldön valóban a kisebbik rossz nyer, addig Magyarország a lehető legnagyobb rosszat fogadja vastapssal, már többedik éve :)

2023. aug. 27. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Nézőpont kérdése
2023. aug. 27. 17:46
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
És ebből a szempontból nem az a lényeg ki nyer hanem az hogy te elmentél szavazni ha mentél, és ha nem is az győzött akire szavazták, el tudod mondani hogy te megtetted amit tudtál. Ezért gondolom hogy az a legrosszabb ha valaki nem megy el szavazni.
2023. aug. 27. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
6. Látom nem érted a kérdést. A kérdés nem az volt hogy melyik oldal jobb a másiknál hanem az hogy amikor mindenki hazudik mégis miért menjünk szavazni.
2023. aug. 27. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

Jó kérdés.

A magyar nem fog sosem fejlődni.

2023. aug. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!