Mennyire elfogadott, mennyire divat a naturista, nudista strandon az anál plug (nöknél és férfiaknál), valamint a punci és pénisz díszek, ékszerek viselése?
Olyanok válaszát várom akik járnak ilyen strandokra, helyekre, főleg akik viselnek, hordanak ilyeneket. Ki és mit, milyeneket látott, vagy éppen magadon, -ban viselted.
Vélemények és tapasztalatok érdekelnek elsősorban. A korotok és nemetek is írjátok a hozzászólásotok végére.
Az értelmes és hasznos hozzászólásokat előre is köszönöm!
44F
#21 nem vagyok melegfrontos, így elnézést, ha megsértettem valamely világbéli nézetedet, nálunk a párom (aki nő, a gyengébbek kedvéért..) használja néha, előjáték alatt. Az, hogy te és mások mire használnák, sajnos pont lesz.rom, minden képen a neten, ha jobban megnézed, nő hordja.
Nehogy már kisajátítsd a pasikra, oké? Amúgy meg remélem tudod merre van Brüsszel, ott panaszkodj..
Magánügy, hogy kinek mi róla a véleménye.
Lehet viselni. Csak a szexuálisan kihívó magatartás tiltott.
Aztán miért nem mindegy, hogy a fülében van a pirszing vagy a pnájában?
Csiklópirszing van is bőven
Páromban mindig van nem szòlt eddig senki miatta
45F
Ahol te dolgozol ott lehet hogy kitiltják, de szerintem kamuzol. Mert max megkérik, hogy vegye le. (ha nem tolakodott vele másoknál)
Nyilván a sggdugó és a túl nagy péniszdíszek ízléstelen lehet, de a többivel mi baja van a strandnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!