Az normális hogy ettől undorodom?
Adott egy baráti társaság, egy 45 éves illetővel aki nemrég elkezdte hordani a társaságba 18 éves barátnőjét.
Én 37 vagyok, 2 lányom van és a hideg kiráz ha meglátom ezt a kettőt, ill. nem csak szerintem hanem többek szerint a társaság dinamikájat teljesen tönkreteszik.
Gondolom néhányan azt mondják majd hogy irigy vagyok de szó sincs erről
Ezt én reagálom túl vagy tényleg ennyire taszító a dolog?
Elég fura, és morbid is nekem, hiszen a barátnő a gyerekeitek életkorában van.
Viszont teljesen a konkrét pártól függ. Vannak olyan kapcsolatok, ahol tényleg nem látszik, nem akadály a korkülönbség. És persze nyilván az is sokat számít a megítélésben, hogy mik a szándékok. Szerelem, vagy kihasználja egyik fél a másikat.
Nem kicsit meredek a helyzet, és fura nekem is. A lány konkrétan a gyereke lehetne, valamint nem kicsit vannak eltérő életszakaszban..
Bár azt tényleg hozzá kell tenni, hogy élőben kellene őket látni, ismerni őket, hogy rendesen lehessen reális(abb) véleményt formálni róluk, a helyzetről.
Pl. egyik volt tanárom újraházasodott, egy olyan férfihez ment hozzá, akivel 20+ az korkülönbség (az utóbbi javára), de abszolút nem látszik, nem érződik rajtuk. Viszont az sem mindegy, hogy egy 40 körüli hölgyről, vagy épphogy felnőttről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!