Sokszor csodálkozva néznek rám, amikor kijelentem hogy 15 éve nem nézek TV-t. Ti mennyire néztek tv-t? Esetleg csak háttérzajnak megy, vagy nézitek naponta a híreket, sorozatokat stb rajta?
#20: Ahogy reklám is, meg fix műsoridő
A telefonálok és közben a másiknál a háttérben megy a tv az tényleg zavaró.
Na meg ha vendégségbe megyek akkor is, nagyszüleimhez ha megyünk nagyim mindig kikapcsolja a tv-t.
Viszont anno anno a vissza a jövőbe c.filmet nem eredeti szinkronnal adták, mikor vendégségben voltam. Kb 10 éve lehetett.
Valamikor gimi elején/közepe táján kapcsoltam be utoljára a TV-t, ez pedig cirka 5-7 éve lehetett.
Igazából már akkor sem tetszett az ottani kínálat, egyre kevésbé preferáltam a szinkronizált filmeket, sorozatokat, sokkal jobban tetszik, hogy bármikor beléphetek mondjuk SorozatBar*t-ra, és azt, illetve akkor nézek, amikor csak akarok. Nincs 10-20 percenként reklámblokk, és lazán tudok olyant is nézni, ami még/már nincs műsoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!