Miért járnak az emberek szórakozni, ha válság van?
Van olyan fiatal, aki szinte nem eszik, vagy ha eszik is olyan ételeket, mihez nem lenne gusztosom megenni, inkább költ a bulizásra, mint normális ételre.
Van olyan is aki megkapja a fizetését, vagy zsebpénzét szinte azonnal elkölti bulira meg kávézokban és hónap közepére már nincs egy forintja sem.
Van olyan, aki azért vállal diákmunka, vagy gyakornoki stb. munkát, hogy az ott megkeresett pénzt elköltse szórakozásra.
Van aki csak simán megteheti, hogy bulizni, szórakozni járjon, mert vagy tudják a szülei finanszírozni, vagy csak szimplán megkeresi a rávalót.
Kérdező, az embereknek van pénzük. Attól, hogy Európában nálunk a legmagasabb az infláció, még nem nyomorgunk és nem éhezünk.
És inkább azt kérdezd meg magadtól, hogy miért felesleges számodra a szórakozás, miért foglalkozol mások életével a sajátod helyett.
Én idén 1 milliót költöttem el minimum egy külföldi nyaralásra. Megérte? Naná... :) Eddigi életem egyik legszebb nyaralása volt a párommal.
A koncertekre nem mindig ugyanazok az emberek járnak, illetve ezen programoknak nem is egyezik a díjszabásuk, és nem tudni, ki mennyi idő alatt spórolta rá össze a pénzt, vagy épp jutott be ingyen/kedvezményesen különféle okok miatt.
Ilyen Sziget szintű fesztiválokra pedig külföldiek is jönnek szép számmal.
Van, akinek a koncertekre járás a megfelelő, kellően kikapcsoló program, szórakozás, ami neked feleslegesnek tűnik, másoknak nagy élmény ad(hat). Mindenkinek más lehet felesleges, meg amúgyis.. az ő pénzük, miért nem költhetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!