Miért ítélnek el?
Figyelt kérdés
Sok pszichológusnőt követek, mert szeretnék tisztában lenni a mindkét nemmel kapcsolatos dolgokkal, problémákkal, stb. De itt a bökkenő, férfi vagyok. Számtalanszor igyekeztem kérdezni a nő pszichológusokat, de sosem érkezett válasz. Amikor a páromat kértem meg, aki természetesen nő, nekik a legrosszabb esetben is 1 óra után válaszoltak.
Olyan rohadt zavaró ez az ítélkezés, miközben pont ők hirdetik az elfogadást, hogy mindenkinek segítséget kell nyújtani. A párom eleinte csak lemásolta a kérdésemet, tehát nem a kérdés miatt lehetett az ignorálás. De lehet csak női profilt kéne csinálnom, mert a férfiak mocskos szemét állatok, akiknek választ sem lehet adni.
Ki tapasztalt ilyet?
2023. aug. 2. 11:11
11/11 anonim válasza:
Ez érdekes,hát ha Csides Kata nem válaszol azt megértem,mert van benne szép adag férfigyűlölet,a többit nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!