Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ítélnek el azért mert...

Miért ítélnek el azért mert új autóm van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet ,hogy pár évet külföldön melóztam és nagy részét szerencsére meg tudtam takarítani annak amit kerestem. Tényleg nem nagyképűségből vagy ilyesmiből csak a tisztánlátás végett (25 éves koromra )vettem fél évvel ezelőtt mikor hazaköltöztem Egy új Mercedest. Természetesen nem egy összegben hanem kb. 2 millió Ft Önrésszel de részletre. Ami úgy gondolom hogy ebben a kategóriában nevetséges. Én nem akarom senkinek se bizonygatni hogy miből van meg honnan van de most már rettentően zavar a közvetlen környezetem hozzáállása. Ismerőseim egy része is azt gondolja hogy valami zűrös ügyletbe keveredtem.Pár hónap pihenő után kb. három hónapja keztem el dolgozni a jelenlegi munkahelyemen és a munkatársaim egy része is kinéz illetve másik része hülyének néz hogyha ilyen autóm van mit keresek én ott ahol kb. 250 000 Ft-ot keresek. De akinek van egy kis esze az gondolhatnál hogy nem abból a pénzből tettem össze. Mikor megyek bevásárolni is a parkolóban rengeteg lenéző pillantást kapok. Pedig semmiféle illegális tevékenységben nem vettem részt ami van az mind tisztességes munkából. Komolyan mondom már fontolgatom hogy eladom az autót és nem azért mert rossz hanem mert sajnos nap mint nap a rosszarcúak miatt kialakult Sztereotípiákkal kell megküzdenem. Talán ha nem egy német prémium lenne máshogy állnának hozzám az emberek is attól függetlenül hogy új az autó? Egyébként egyetlenegy dolog van amit Bánok az autóval kapcsolatban az pedig az hogy sajnos Úgy érzem néha sokat vállaltam be. Mármint a törlesztőrészlettel kapcsolatban. Ugyanis pár év múlva egy vállalkozást szeretnék indítani és ezt tényleg nagyon akarom viszont lehet nem lesz elég pénz az autó miatt. De úgy voltam vele egyszer élünk. Bár legalább az vigasztal hogy ha a vállalkozás mégsem jönne be akkor sem lenne különösebb probléma maximum nem tudnék félretenni pénzt de minuszba semmiképp sem kerülnék.

2020. márc. 26. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Tudod az oroszlán nem tekint magára a zebra szemén át, meg a sas nem kapkod a legyek után stb.

Sok a besavanyodott irigy ember, aki nem mer kilépni a szart se fizető munkahelyéről, amit utál, és külföldre se kell menni mert nem képzett vagy lusta, az inkább köpköd arra aki meglépi ezt mert "hazaáruló" meg jobban tudják hogy hol mennyit kerestél és mennyit raktál félre mint te..ha nem swifttel jársz akkor anyukádék tették alád! Én is ezt tapasztalom pedig csak egy használt jeepet vettem 24 évesen, amit simán megengedhettem magamnak de feltűnő autó és drágának hiszik.

2020. márc. 26. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Miért foglalkozol azzal, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak rólad...????44
2020. márc. 26. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk is új autónk van, hitel nélkül. Senki sem ítél el minket. Vagy csak nem veszem észre?
2020. márc. 26. 19:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az autó márkája miatt kapok ilyen megítélést.
2020. márc. 26. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem meg beképzeled magadnak....

paranoia rulez! :-D

2020. márc. 26. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem bebeszéled magadnak. Ha látok egy szép új autót én is megnézem. Idegenét is. Nem elítélés. De ami szép és feltűnőbb is, azt megnézik az emberek.

A baráti, családi körben meg eddig mindig örültünk a másik új autójának. Elvittük egymást egy körre

2020. márc. 26. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

A fejedben lévő démonokkal csak saját magad tudsz megküzdeni!

Tök fölösleges kiírni a GYK-ra...

2020. márc. 26. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Rossz életed lesz, ha vadidegen emberek vélt (vagy valós) "lenéző pillantása", "megvető arcrándítása" vagy "fura beszólásai" miatt inkább megriadva feladsz mindent amiről úgy véled nem tetszik "az embereknek".
2020. márc. 26. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem szard le..

Legyél büszke arra, hogy van mit felmutatni!

2020. márc. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!