Mit tegyek az alábbi esetben? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem haza egy egzotikus nyaralásból amihez átlag közalkalmazottként évek óta spóroltam. Ha kérdezték, elmondtam hol voltam őszintén, Facebook-ra is feltöltöttem kevés művészfotót, mivel hobbifotós vagyok. Most esett le, mi van ha ezek után gazdagnak gondolnak és kölcsönökkel zaklatnak vagy irigykednek? Főleg hogy távoli, irigy rokonok fülébe is jutna simán. Le nem törölném a hobbim miatt a fotókat, sőt büszke vagyok, hogy elértem az álmom x év kemény munkájával. Ti mit tennétek?2023. júl. 31. 18:16
1/8 anonim válasza:
Nem értem a kérdést :D Mivel mit tennék? Ha valaki emiatt irigy, akkor így járt. Amúgy azért, mert 5 évente elmész valahova, nem fognak gazdagnak gondolni. Ha évente 4-5ször mész, akkor már igen.
2/8 anonim válasza:
Nem adsz kölcsön, nem vagy te bank.
3/8 A kérdező kommentje:
Ok, megnyugodtam :D későn jutott eszembe, hogy ha kirakom, talán kölcsönökkel vagy irigy beszólásokkal zaklatnak, de akkor megnyugodtam, talán nem hisznek gazdagnak :D
2023. júl. 31. 18:32
4/8 anonim válasza:
Ez hulyeseg. Van, aki ugyanazt a kisujjabol razza ki, masnak oriasi aldozat. Ennek alapjan nem hisz senki gazdagnak, csak ennivalora nem adna kolcson.
5/8 anonim válasza:
És ha annag gondolnak? Akkor mi van? Most te komolyan azon rugózol, hogy valami századik Náncsi néni fő megmondó ESETLEG mit fog gondolni?
6/8 A kérdező kommentje:
Itt írtam: "talán kölcsönökkel vagy irigy beszólásokkal zaklatnak..."
Ezt leszámítva kit érdekel mások véleménye
2023. júl. 31. 19:06
7/8 anonim válasza:
Azt irtad, talan. Tehat elore feltetelezett dolog a kerdesed.
8/8 anonim válasza:
És, ha igen? Akkor nemet mondasz, még magyarázkodni se kell, a Nem, az egy önálló mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!