Ha régebben sokan kedvelték a Facebook-bejegyzéseimet, de egy ideje csak kevesen, akkor megutáltak az ismerőseim?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 17:52
11/14 anonim válasza:
Ha ilyennel foglalkozol akkor tényleg egy jelentéktelen semmi leszel az életükben! Nem szabad ilyennel foglalkozni! Mellesleg kit érdekel hogy nem lájkoltak be vagy szivecskéztek be! Helyette foglalkozz más ésszerűbb dolgokkal!
12/14 anonim válasza:
Ugyan, a lájkolják/nem lájkolják a legrosszabb mérce, ami csak létezik. Én legszívesebben olyan beállítást használnék, hogy posztolom, amit fontosnak érzek, de ne lehessen reagálni rá az ismerősöknek sem. Sajnos ilyen beállítás nincs.
13/14 anonim válasza:
12 Most ezt hirtelen azt hittem hogy én írtam. De nem, mert több a pipád. Pont ugyanezt szeretném én is, de nagyon. Se like, se szivecske, pláne ne hülye brancsok szivecskézzék egymást a facebookon, hanem pure információ.
14/14 anonim válasza:
Esetleg úgy lehetne megcsinálni, hogy nem veszünk fel senkit ismerősnek (csetelni úgyis lehet), és minden poszt nyilvános. De agyhalottak akkor is hiányolnák a megszokott like számolást a posztok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!