Miért kérdezi mindig azt tőlem egy férfi ismerősöm, hogy ettél? Több lent.
Amikor beszélünk élőben vagy telefonon mindig azt mondja, hogy aztán egyek ám rendesen. Meg kérdezi, mindig hogy mit ettél? Olyan is volt, hogy nem ettem még ebédet 2 órakor ezt mondtam neki, de tényleg nem ettem és azt mondta erre hogy nagyon ideges, hogy még nem ettem és most menjek enni.
Nagyon érdekes ez. Miért van ez? Kajafétises?
Átlagos alkatú lány vagyok, nem vagyok kövér és nem is vagyok sovány.
Van valaki, akitől én is meg szoktam ezt kérdezni: virtuálisan ismerjük egymást csak. Én nem ehetek rendesen egy alapbetegség végett, így a másikra igyekszek figyelni, hogy legalább ő foglalkozzon magával...
Ha gond ez neked, akkor mondd meg neki, vagy kérdezz rá, miért érdekli ez a téma. Nem hinném, hogy kajafétises lenne, csak szeretné, hogy foglalkozz magaddal a feladataid közben is.
Mondd neki, hogy kajáljatok együtt:). Leglább meglátja, hogy szoktál enni te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!