Hol találhatok párt?
Figyelt kérdés
Olyan embert keresnék aki hasonlóan művészlélek egy kicsit, akivel el tudok beszélgetni a pillangóról mint szimbólumról meg hasonló dolgokról,aki nem egy bunkó paraszt, aki érdeklődik kicsit a művészetek felé, fontos lenne hogy tudjak beszélgetni vele érdekes témákról, és jó lenne ha nem lenne rögeszmés, a nyitott embereket szeretem,de mindeközben meg jó lenne ha nem ítélné el a kisebb bulikat, koncerteket, kocsmákat, mert ezek azért még jó helyek és örülnék ha eljönne velem ilyen helyekre is. Viszont mivel olyan suliba járok ahol az ilyen ember ritka mint a fehér holló így nem tudom hol futhatnék össze ilyen emberrel.Hol tudnék ismerkedni hasonszőrűekkel?2023. júl. 17. 12:44
11/19 A kérdező kommentje:
Pesten, ismerek is ilyen helyet szóval ez nem rossz ötlet de ott hogy ismerkedek oda megyek random egy társasághoz vagy hogyan?
2023. júl. 17. 14:24
12/19 anonim válasza:
Megkered egy baratnodet hogy menjen el veled.
13/19 anonim válasza:
Aztán ha elmulsz 18, kinyomozod hol lebzselnek a Mome-s vagy Kepzos hallgatók, és eljarsz azokra a helyekre. Vagy művészettel kapcsolatos szakot választasz az egyetemen.
14/19 A kérdező kommentje:
Az a terv hogy művészetin megyek tovább
2023. júl. 17. 14:54
15/19 anonim válasza:
#9:
Lődd már le magad a Tindereddel, te szerencsétlen!
16/19 anonim válasza:
Tinikent nemsok ilyen sracot fogsz talalni.. Majd ha olyan korokbe mozogsz ami az izlesed
18/19 anonim válasza:
Most is találtál, csak én 23f vagyok.. Nem hiszem hogy ezt nehéz lenne nem összehozni neked, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!