Lebuktattam! Ha fel jelentem lesz valami belőle?
Egy stricit akarok feljelenteni. Ő vallotta magáról nekem, hogy az.
Fel hívom a rendőrséget akkor mit mondjak?
Rejtett hangfelvétel vagy valami legyen. Mert a fidesz rendőrség úgy működik, hogy feljelentés után elmennek a csávóhoz. Bekopognak. A csávó kinyitja az ajtót. A rendőr megkérdezi: Maga strici? A csávó az mondja: Nem A rendős erre: Elnézést hogy zavartuk. Aztán mennek és téged lecsuknak a rendőrség félrevezetéséért meg rágalmazásért.
De azért egy próbát megérne. Konkrétan úgy meséld el a rendőrségen hogy nem tudod bizonyítani csak mesélte. Így nagy bajod nem lehet utána ha lezajlik a fönt írt párbeszéd.
Azért ha vannak konkrét információid, akkor nem biztos, hogy kell hangfelvétel. Talán a rendőrség is el kezd nyomozni főleg, ha mondod, hogy más lányokkal is csinálta, Svájcba viszi a lányokat... lehallgatják, megfigyelik, és sok dolog kiderül.
Én megtenném, főleg, ha tudom, hogy a befűzött lányokkal csúnyán bánt.
"Bűnösök közt cinkos, aki néma."
Egyébként tök szomorú, hogy ilyen válaszokat, tanácsokat kapsz, aztán meg mindenki siránkozik, hogy amikor kirabolják, fényes nappal egy rakás ember szeme láttára, sehol egy ember, aki segítségére sietne, netán tanúskodna, mert nem az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!