Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valahogy le lehet tagadni a...

Valahogy le lehet tagadni a szüleimet?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy gyerekükként kétszer okosabb vagyok sajnos a szüleimnél és valamilyen csodánál fogva nem lettem olyan tahó alkesz és idióta, mint ők. Kommunista lehúzó személyek is:

"Aki szegény, az az is marad..", "Hangyákra szükség van.."

Én ezzel ellentétben vállakozó lélek vagyok, és tudom.."költözzek el", de a mai világban 200-300 ezerrel nem nagyon lehet életben maradni egyedül, főleg hogy a szüleim tőlem kérnek még pénzt is, mert nincs fontossági sorrendjük, pl a kocsira van költve minden pénz, közbe a város közepén lakunk és a munkahelyük 5 percre van biciklivel... Nem indokolt ilyen szegényen az az autó... Valahogy papíron le lehet őket tagadni még mielőtt egy hitellel is meg nem terhelnének "felelősségteljes" életük után? Értitek... Mintha nem lennék a gyerekük, csak egy senki, a szomszéd bácsi.:D Vagy így túl könnyen ki lehetne lógni a hitelöröklés alól és nincs ilyen lehetőség? Még mielőtt valaki lehálátlanozna, haza adok nem is keveset és segítek is, de nagyon buták és, mint a jó kommunisták, el is hiszik, hogy jól csinálják amit csinálnak.

2023. júl. 11. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Kicsit átérzem a helyzeted. Letagadni nem kell őket, minek?.. senki nem mondja meg rólad aki nem ismer, hogy te xy gyereke vagy.

Nekem is az a bajom, hogy rettenetesen drága az albérlet és egyedül nehéz.. de ha pesti vagy lehet csak szobát is kivenni havi 50-60 ezerért. Az is jobb lehet a jelenlegi helyzetednél (valószínűleg..)

Ha van hitelük akkor beszéld rá őket, hogy a biztosításba tegyék bele azt amivel, ha meghalnak akkor nem öröklődik tovább (havi +1-2 ezer az alap biztihez ha jól tudom) az meg add oda neki és kész.

2023. júl. 11. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

"kétszer okosabb vagyok sajnos a szüleimnél"

Miközben csupán 2-300ezret keresel és továbbra is otthon laksz a nyakukon.

Nem látom, hogy mire is vágsz fel a nagy okosságoddal?!

2023. júl. 11. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha meghalnak, le kell mondani az örökségről, így semmi dolgod nem lesz a valamikori hiteleikkel.
2023. júl. 11. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
...és akkor hol fog lakni, hiszen most is otthon lakik?!
2023. júl. 11. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Ràjuk ütöttél, te is pont azt hiszed, jól csinálod. Pedig nagyon nem
2023. júl. 11. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Mik ezek az ostoba kérdezőt ócsároló válaszok..

Ti sem voltatok ilyen helyzetben ahogy látom soha. De észt azt tudok osztani…

Szokásos gyakoris álomvilágban (otthon anyucinál élő) sutyerák kis fotelhuszárok. Nektek kívánom azt, hogy bárcsak átélnétek ezt (aztán lehetne p*fázni..).

2023. júl. 11. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Orokles:

Ha hitelt orokolsz,ugy tudod csinalni,h visdzsutasitod a teljes orokseget (tehat a lakasukat stb is) es akkor a hitelt SE oroklod meg semmi mast.

Ne adj haza semmit,koltozz el messzire es ha keregetnek,akkor mondj nemet es szskitsd meg a kapcsolatot.

2023. júl. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!