Ha van kis gyermeketek, és valahová úgy hívnak meg titeket, hogy ne vigyétek oda a gyereket, elfogadjátok így is a meghívást?
Igen, számomra teljesen érthető, hogy valaki miért szeretne gyerekmentes programot tartani.
Ilyenkor a gyerekeket vagy a szüleimnél, vagy a párom szüleinél hagyjuk. A gyerekeket nem zavarja, mert mindkét ági nagyszüleiket szeretik, illetve a páromnak és nekem is igényünk van a gyerekmentes kikapcsolódásra, hiába imádjuk őket.
Megegyezni szerintem ezen semmiképpen sem kell, a programszervező elmondta nem szeretne gyerekeket az adott programon, ő döntése. Aki nem szetetne gyerek nélkül menni, az pedig az ő döntése és nem megy. Egyik félnek sincs oka a sértődésre.
Ugyanúgy elfogadható ha így egy gyermekes szülő nem megy mint az is ha valaki gyermek mentes programot szeretne.
Ha elhivnak egy kokopartyba johogy nem is akarnék gyereket se vinni oda.
Marhára nem is mindegy hova hivnak.
Igen, amennyiben mások gyerekei sincsenek meghívva, akkor természetesen. De ha például csak a miénk nem lenne, akkor nem mennék én sem.
Az sem zavar (egyszer esküvőn kérték) hogy a 6 év alatti kicsiket ne vigyük. 5,5 éves volt a lányom. Megertettuk, nem vittük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!