Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Igaza van és tényleg kezdemény...

Igaza van és tényleg kezdeményezni akart volna?

Figyelt kérdés

Konkrét választ tudom, hogy senki nem tud itt adni, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.

Találkoztam egy nagyon helyes sráccal, akinek a jelenlététől is zavarba jöttem, ezért többnyire kerültem vele a szemkontaktust - ami őszintén megvallva elég nehéz volt, ugyanis közel is ült hozzám meg még szemben is velem. Egyszer arra lette figyelmes, hogy engem néz. Ösztönösen ránéztem és amikor a tekintetünk találkozott, akkor tartotta a szemkontaktust. Én ✨természetesen✨ azonnal elnéztem.

Ezt a történetet elmeséltem az egyik barátnőmnek és szerinte a srác így akart kezdeményezni. Mit gondoltok?

2023. júl. 5. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Sztem is kezdemenyezni akart
2023. júl. 5. 00:32
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Igen, valoszinuleg.

En is igy szoktam, ha talalkozok vele, mindig meg szoktam nezni.

De ha kiszemeltem nem hajlando ram nezni, akkor nem erdeklem annyira.

2023. júl. 5. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csinalhatott is volna vmit mert ez még olyan messze van a kezdemenyezestol mint mako jeruzsálemtol
2023. júl. 5. 01:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos legtobbszor ez csak tetszes, egy jo kis flort, de nem jutna eszebe cselekedni is.
2023. júl. 5. 01:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez flört lett volna? Még csak nem is mosolygott vagy bármi.
2023. júl. 5. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Paul Géraldy:

Tűnődés

Kíváncsi játék és szeszély

a szerelem először.

Reánk tekint egy szem, beszél,

ígér, s lángjuk előtör.

S minthogy magunkat szerfelett

szeretjük, s ez nagyon jó,

szeretjük őt, aki szeret,

hisz izlésünk hasonló.

Hálálkodunk, kis bánatunk

megosztjuk vele szépen.

Nagyon hamar reákapunk

s udvarlunk cserében.

Már úgy mondjuk, mint szerepünk,

mit elmondtunk ezerszer.

Aztán azért is szeretünk,

mert már elkezdtük egyszer.

2023. júl. 5. 04:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Namost ha szerinted meg csak flort sem volt, hogy lett volna lepes? Nezett. Tetszettel. Ennyi.
2023. júl. 5. 11:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Én az egyik barátnőm véleményét írtam le.
2023. júl. 5. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha el is kapod a tekinteted - mert elkapja az ember, zavarban van - legközelebb mindenképp újra keresd vele a szemkontaktust. Nem baj, ha elpirulsz, nem baj, ha látja, hogy nézed, érteni fogja, mi a helyzet, és ha bejössz neki, előbb-utóbb kezdeményezni is fog (persze te is megteheted, de a kérdés alapján félénknek tűnsz).

Ha meg nem jössz be neki, istenem, nagy dolog. Nem történt semmi. Holnap ugyanúgy felkel a nap, a családod és a barátaid szeretnek, egészséges vagy, van tető a fejed felett és nincs háború (nálunk), tehát kit érdekel, hogy Helyes Bencének tetszel-e, ha nem, majd tetszel másnak. Nem kell annyira komolyan venni az életet.

2023. júl. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!