Igaza van és tényleg kezdeményezni akart volna?
Konkrét választ tudom, hogy senki nem tud itt adni, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
Találkoztam egy nagyon helyes sráccal, akinek a jelenlététől is zavarba jöttem, ezért többnyire kerültem vele a szemkontaktust - ami őszintén megvallva elég nehéz volt, ugyanis közel is ült hozzám meg még szemben is velem. Egyszer arra lette figyelmes, hogy engem néz. Ösztönösen ránéztem és amikor a tekintetünk találkozott, akkor tartotta a szemkontaktust. Én ✨természetesen✨ azonnal elnéztem.
Ezt a történetet elmeséltem az egyik barátnőmnek és szerinte a srác így akart kezdeményezni. Mit gondoltok?
Igen, valoszinuleg.
En is igy szoktam, ha talalkozok vele, mindig meg szoktam nezni.
De ha kiszemeltem nem hajlando ram nezni, akkor nem erdeklem annyira.
Paul Géraldy:
Tűnődés
Kíváncsi játék és szeszély
a szerelem először.
Reánk tekint egy szem, beszél,
ígér, s lángjuk előtör.
S minthogy magunkat szerfelett
szeretjük, s ez nagyon jó,
szeretjük őt, aki szeret,
hisz izlésünk hasonló.
Hálálkodunk, kis bánatunk
megosztjuk vele szépen.
Nagyon hamar reákapunk
s udvarlunk cserében.
Már úgy mondjuk, mint szerepünk,
mit elmondtunk ezerszer.
Aztán azért is szeretünk,
mert már elkezdtük egyszer.
Ha el is kapod a tekinteted - mert elkapja az ember, zavarban van - legközelebb mindenképp újra keresd vele a szemkontaktust. Nem baj, ha elpirulsz, nem baj, ha látja, hogy nézed, érteni fogja, mi a helyzet, és ha bejössz neki, előbb-utóbb kezdeményezni is fog (persze te is megteheted, de a kérdés alapján félénknek tűnsz).
Ha meg nem jössz be neki, istenem, nagy dolog. Nem történt semmi. Holnap ugyanúgy felkel a nap, a családod és a barátaid szeretnek, egészséges vagy, van tető a fejed felett és nincs háború (nálunk), tehát kit érdekel, hogy Helyes Bencének tetszel-e, ha nem, majd tetszel másnak. Nem kell annyira komolyan venni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!