MC Isti ha börtönbe kerülne, zárkában tényleg a menő lenne?
Erdemes lenne összeszámolni, hogy az ún. celebek közül hánynak volt már priusza, hányan kerültek börtönbe, kerültek szembe a törvénnyel, valamint hány kva közülük valójában. ( Mint pl. az a Molnár Anikó is.)
Ott van Stohl, Aurelio, sorolhatnánk.
Most 2023 vége fele lesz neki egy tárgyalása, az első az áprilisban volt, csak azon nem jelent meg, ezen már muszáj lesz.
Állítólag többen feljelentették, mert a youtube csatornáján több videójában megfenyegettet embereket, mert ezek a személyek kritizálni merték a videót.
Ezenkívül a videóin keresztül, több alkalommal pénz kunyerált a nézőitől, amiket nem arra a célra költötte amire kérte, ezért is feljelentették. Ezekből a videókból én is láttam jópárat. Amit láttam tőle videókat, én, gondolkodás nélkül zártosztályra küldeném, mert veszélyt jelent a társadalomra. Itt egy példa, ami még megtalálható a neten.
Nemnagyon,hacsak nem mákja van és bekerül ilyen fizikailag nagyon lerobbant herkások stb...közé
De nem valószínű. Gyengének lehet nem olyan gyenge,dagadt,de azért valamennyi karja van,ha tényleg bekattan egy átlag embert lehet el tud pitsázni,de bunyózni nem tud,ez egyértelmű a videóiból,komolyabb kancickányok közt nem lenne esélye.
Istinél nem lehet biztosra mondani,vagy összefosná magát (ez a valószínűbb) vagy elkattanna és támadna,de úgy higgadt fejjel odaállni nemhiszem hogy oda merne.
De ez csak fejtegetés,szerencsére nem tudom milyen a börtön,nem is akarom tudni,biztos nem kellemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!