Rajtam kívül még sokan lehetnek akik még sosem voltak egyetlen fesztiválon?
Engem nem érdekelnek az ilyenek, kicsit gáznak érzem hogy a fiatalok többsége alig várja a fesztiválszezont engem meg nem érdekel.
26 éves vagyok.
Szerintem nem maradsz ki semmiből :) ! Ha úgy gondolod, hogy kimaradsz vagy szívesen elmennél menj. Ha nem akarsz elmenni akkor ne menj.
Én sem voltam még, pedig 27 éves vagyok. Őszintén annyira már nem vágyok a bulizásra, mint néhány éve egyetem alatt... Akkoriban sok bulira, egyetemi napra elmentem.
Nem gondolom azt, hogy egy buli/fesztivál fog az életedhez "értéket" adni. Nem leszel tőle jobb, okosabb és bölcsebb sem (de roszabb sem).
Ezt a kérdést kb. 23 évesen én is végig gondoltam. Gáz vagyok, hogy nem voltam fesztiválon? Miért lennék gáz. Egyszerűen más érdekel. Koncertekre, zenei rendezvényekre (amit nem fesztiváloknak nevezünk), moziba, színházba viszont szívesen eljárok.
Légy boldog, ne másoknak próbálj megfelelni. Ennyi az egész :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!