Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rajtam kívül még sokan lehetne...

Rajtam kívül még sokan lehetnek akik még sosem voltak egyetlen fesztiválon?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekelnek az ilyenek, kicsit gáznak érzem hogy a fiatalok többsége alig várja a fesztiválszezont engem meg nem érdekel.

26 éves vagyok.

2023. jún. 29. 20:15
1 2
 11/18 he84 ***** válasza:
100%
Én se voltam, semmi baj vele, nem kell vakon egyfélét követni.
2023. jún. 30. 00:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagyok, és én sem voltam még egyen sem. Abszolút nem érzem azt, hogy bármiből is kimaradtam volna, hiányérzetet sem okoz. Nem is érdekel az ilyesmi, ivászat-buli duó sem nekem való (tapasztalatból szólva), és ilyen helyeken nem pont azok az előadók, zenék vannak jelen, amik nekem tetszenek.
2023. júl. 1. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Soha nem voltam kimondott fesztiválon, mert nem volt rá fölös pénzem. Kamasz koromtól motorozok, ez a szenvedélyem, így mindig erre költöttem, így 31 évesen meg azért gyűjtök hogy rögtön meg legyen a köv. motorom, hogy ne maradjak gép nélkül míg élek.
2023. júl. 2. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én helyetted is megyekés jól érzem magam, pedig nem iszok, nem drogozok, cyapsak szeretem a koncerteket és táncolni, szórakozni. De mindenkt más köt le, semmi baj vleled, ha tényleg nem érdekel. Mondjuk egyszer azért érdemes megnézni, mert lehet megtetszene élőben, meg van a hangulata minden fesztiválnak.
2023. júl. 2. 23:29
 15/18 anonim válasza:
Az teljesen normális, hogy a különféle emberek különböző érdeklődésű körrel rendelkeznek, viszont látatlanban kimondani, hogy „maradok ki semmiből” és hasonló dolgok, amiket itt a hozzászolók írnak meglehetősen furcsa. Ehhez kell a tapasztalás. Kell az ember megélje az ottani hangulatot, a miliőt. Azért vannak olyan fesztiválok ahol módfelett jó nappali programok is vannak, művészeti vagy sport jellegűek. Nem is beszélve pl egy Kolorádóról ahol gyönyörűen ki van világítva és fel van díszítve egy erdő. Pl ez utóbbin a zenei felhozatal is rendkívül színes. Technotól kezdve a punk zenén át a folkig van minden. Szóval azt mondom, hogy egy fiatal legalább egy napot nézzen meg egy jó társaságban ebből az élményből, aztán úgy formáljon véleményt. Rövid az élet. Kellenek a tapasztalások. Aztán ha utána sem tetszik neki, legalább van mire alapozni ezt.
2023. júl. 3. 20:12
 16/18 anonim válasza:
*„nem maradok ki semmiből”
2023. júl. 3. 20:13
 17/18 anonim válasza:

Szerintem nem maradsz ki semmiből :) ! Ha úgy gondolod, hogy kimaradsz vagy szívesen elmennél menj. Ha nem akarsz elmenni akkor ne menj.

Én sem voltam még, pedig 27 éves vagyok. Őszintén annyira már nem vágyok a bulizásra, mint néhány éve egyetem alatt... Akkoriban sok bulira, egyetemi napra elmentem.

Nem gondolom azt, hogy egy buli/fesztivál fog az életedhez "értéket" adni. Nem leszel tőle jobb, okosabb és bölcsebb sem (de roszabb sem).

Ezt a kérdést kb. 23 évesen én is végig gondoltam. Gáz vagyok, hogy nem voltam fesztiválon? Miért lennék gáz. Egyszerűen más érdekel. Koncertekre, zenei rendezvényekre (amit nem fesztiváloknak nevezünk), moziba, színházba viszont szívesen eljárok.

Légy boldog, ne másoknak próbálj megfelelni. Ennyi az egész :) !

2023. júl. 13. 10:14
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem voltam és nem is tervezek menni. Talán ha egyszer olyan fellépő lesz, aki miatt megéri a drága jegy, hőség, tömegnyomor stb. 30N
2023. júl. 20. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!