Csak én nem szeretem a nyarat a magány miatt?
Keress egy igazi "igaz" barátnőt. Azért az felnőttként eléggé furcsa, hogy valaki minden idejét a partnerével akarja tölteni.
Meg egyébként is kereshetsz társaságot, ismerkedhetsz stb.
Én gyerekkorom óta gyűlölöm a nyarakat mert soha nem volt senkim és midig is tudtam hogy ilyenkor az emberek nyaralnak, barátokkal, buliznak, én meg szó szerint folyton otthon voltam…. Talán középiskolában meg rosszabb volt mint most
Ki is alakult egy tipikus nyári depresszió
1-es: nem, felnőttként az a természetes és normális, hogy az ember a partnerével akarja tölteni az időt, elvégre már nem pelenkás.
Amúgy: száz szónak is egy a vége. Így helyes.
#4: MINDEN idődet? Ez nekem eléggé meredek. Akkor a tanév közben, amikor talákozik a barátnőjével, a Kérdező csak pasipótlék?
Lassan 15 éve élek párkapcsolatban, nagyrészt együtt élve, de mindig voltak külön programjaink.
Egyébként a pelenkáskorban ritkán alakulnak ki barátságok, párkapcsolatok még inkább.
#3:
Le lehet iratkozni emberekről, ha már ennyire zavar, hogy mások jól érzik magukat, te meg nem.
#6:
Nem kéne mindent szó szerint értelmezned, nyilván nem úgy értette a #4-es, hogy pisilni is együtt mentek.
#8: én a Kérdező leírására reagáltam, miszerint azért nem tud a barátnőjével találkozni, mert az a párjával van.
És én nem csak pisilésről beszéltem, hanem hogy az embernek egy kapcsolatban is van igénye találkozni a saját barátaival . Erre ki lettem osztva, hogy egy felnőtt embernél ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!