Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 25 felett tényleg megáll az élet?

25 felett tényleg megáll az élet?

Figyelt kérdés

Még csak 23 vagyok, javában munka, fesztivál, szórakozás ami most nyáron tervben van. Mivel dolgozok meg jó az ösztöndíjam így ha bármit kitalálhatunk, eltudok menni akár itthoni akár a nemzetközi barátaimmal (persze low budget dolgok, nem luxus) most is a nyaralást annyira spontán hoztuk össze, a nyaram is hirtelen spontán lett. (Munka mellett…)

De egy kicsit félek. Jövőre végzek, mesterre kellene menjek, lassan felelősséget vállalni az életemért, ami természetesen a hétköznapokban megvan. Most még elmegyünk bulizni, beszélgetünk, együtt vagyunk, mert szeretnénk. De ez így lesz végzés után is?

Kicsit azt érzem megfog állni az élet 25 év után, pedig imádom a zenét, fiatalnak lenni, természetbe járni…félek ezek a dolgok nem lesznek. Mindenkinek valszeg párja vagy gyereke lesz és félek nekem egyik se. Hogy látjátok, mikor mentek el a gondtalan évek úgy igazán?

2023. jún. 14. 23:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell, nincs ilyen szabály. De legyen megtakarításod, arra törekedj, meg előbb-utóbb lakni is kell valahol. Érezni fogod, ha már nem bírod, nem akarod. A gondok 35-40 felé kezdődnek, akkor már reggel fáj, hasogat, álmos vagy, de az még odébb van. Menj mesterre, jó ha van MA/MSc is.
2023. jún. 18. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Totàl fölösleges az Msc,inkàbb szerezzen élet tapasztalatot
2023. jún. 18. 17:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Msc tervben van, külföldön
2023. jún. 18. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van, akinek igen, de inkább csak mást jelent az "élet" mindenkinek, és ez változhat is minden életszakaszban.

37 évesen is szeretek koncertre, szórakozóhelyekre menni, de biztos, hogy nem annyiszor, mint 17 vagy 27 évesen.

Viszont sokat utazom, sokat járok túrázni és úszni, járok mindenféle rendezvényekre, és nagyon sok időt és energiát fektetek a munkámba is, amit nagyon szeretek és szeretnék egyszer a legjobbak közé kerülni a szakmámban. Nekem jelenleg többek közt ez az élet, és kicsit sem érzem úgy, hogy megállt volna, sőt.

dec. 9. 11:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy 32 évesen kezdődött. Addigra lett saját lakásom, jól fizető munkám, stabil anyagi hátterem. Se gyerekem, se állatom, viszont új kapcsolatom egy szintén stabil anyagi hátterű férfivel.

Szeretünk utazgatni, wellnessbe járni, néha bulizunk is, most gokartozni megyünk majd, tavasszal meg hőlégballonozni.

Engem huszonévesen kiközösítettek és semmin sem volt, ezért tanultam+dolgoztam.

Nekem most, 30-40 éves kor között van az aranykor de biztos, hogy később is fogok utazni, ha tehetem. Párral nekem jobb, mint egyedül, bár most például elutaztam egy hétre egyedül Olaszországba, ami fantasztikus volt, szóval egy jó társ mellett ezt is lehet, egy kapcsolat nem kell börtön legyen.

dec. 9. 23:06
 16/17 Kései Sirató ***** válasza:
Miért állna meg?
dec. 10. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Lassan 30 vagyok és igazából nincs senkim a szüleimen kìvül. Nem szeretek eljárni elég unalmas alak vagyok ennek ellenére azért összejött néha 1-1 kapcsolat de mondhatjuk hogy 18-tól kezdve számomra megállt az élet mondjuk előtte se volt nagy nyüzsi. Hát ez van. Ez felfogàs kérdése. Én ilyen vagyok néha lenne igényem a tàrsasàgra de ugye ha haverok is megunják ha 10-ből 9x ignorálod egyszer elmész velük
dec. 10. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!