2 napig nem fürdök abból nagy baj lesz?
Csak a nemi szervem mosom meg meg a hónaljam. Meg a fogaimat.
Tegnap nem fürödtem mert semmi kedvem hozzá és a bőrömet is mindig csúnyává teszi ha meleg vizet engedek rá. Ma se akarok fürödni. Holnap már erőt veszek magamon és megfürdök.
Kövezzen meg akárki, sosem értettem ezt azt a "csak megmosom a nemi szervem meg a hónaljamat".
Ennek 2 oka van:
1., Idő: annyi idő alatt amíg levetkőzöl, meg szappanozgatod ezeket a területeket (vagy tusfürdő) konkrétan le lehet zuhanyozni. Szóval akárhogy is számolom, 5-7 percet ez a rutin is elvesz az idődből, mert be kell vizezni, aztán be kell szappanozni, azt utána le kell mosni, és mire a végére érsz bőven letelt az 5-7 perc. Ennyi idő alatt simán le lehet zuhanyozni.
2., Be kell vizezned azokat a testrészeket, be kell szappanozni amit aztán ajánlott rendesen leöblíteni is, magyarul össze vizezed a járólapot, meg folyik le a hónaljadról a nadrágra stb. Ha meg beállsz a kádba/zuhanyzóba, akkor megint felmerül a kérdés, hogy minek a bonyolítás?
Mindegy, ez csak az én véleményem, időben pontosan ugyanannyi lezuhanyozni mint ezekkel szarakodni.
Az ide bearamlo paki…taniak es in…aiak nem zuhanyoznak szinte soha es budosek. Otthon a pocsojaban mosogatjak el a foldon az edenyeket. Nem lesz tole bajuk……
Soha nem takaritanak otthon. (Veluk dolgozom,latom a lakasaikat.)
Nagy. :) Még a végén egészséges lesz a bőröd.
Ezek szerint még nem hallottál róla, hogy 2-3 naponta fürödni/zuhanyozni sokkal egészségesebb, mint lecsutakolni naponta azt, ami megvédene.
Én is csak így mosakodok minden reggel. Este fürdök. Vagy nem :D Néha kimarad, de a mosakodás ugyanúgy van. És nem, nem ugyanannyi idő lezuhanyozni, illetv eez kevésbé macerás is.
Évek óta csinálom ezt, nem lett még bajom tőle :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!