Gáz ha csak 30 ezer ft-ot adtam a legjobb barátnőm esküvőjére?
Tudja, hogy jó munkahelyem van, viszonylag jól keresek.
Szállást is adtak egyébként. Utólag olvasgattam már csak itt a gyakorin, hogy 100 ezret illik ilyen esetben legalább adni. Most emiatt kicsit rosszul érzem magam, hogy csak ennyit adtam (ebből 20 ezer kp, a maradék 10 egy kis ajándéktárgy) de én nem is tudtam, hogy mennyit szoktak adni, nem járok esküvőre. Mit gondoltok erről?
5 éve biztos jó volt a 30 ezer. Ma a kaja sem jön ki belőle.
A kérdező meg egyébként 20-at adott.
100ezret soknak tartom, meg a legjobb baratnonek is. Ez nem egy befektetés, hanem egy oda vissza egy gesztus.
Annyit illik amennyi jol esik, ami szivből jön. 🥰 Amit megengedhetsz magadnak.
Szerintem te jol csinaltad, adtal szemelyes ajandekot is, ez szep.
Kérdező ez egy korrekt ajándék volt. Ne bizonytalanítson el , amiket itt látsz.
Aki csak azért szervez több milliós esküvőt, hogy a vendégek majd úgyis kitermelik az árát az nagyon gusztustalan dolog szerintem. Egy lagzinál számolni kell vele, hogy nem jön vissza az ára, a barátaink,szeretteink pedig nem ATM -ek. Annyit adj, amennyit tudsz, csődbe ne menj egy esküvő miatt.
Két esküvőre vagyok hivatalos, mindkettőn 30k-t tervezek adni,mert ennyi fér bele. A szállást is magunknak álljuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!