Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A mai világban lehet Facebook...

A mai világban lehet Facebook nélkül élni? Elegem van mindenféle "közösségi" médiából.

Figyelt kérdés

Jelenthet-e problémát, ha inkább gmailen vagy telefonon szeretnék kommunikálni?

Hülyének nézhetnek?

Elegem van ebből a retek Facebookból.Teljesen függővé tett.

2023. jún. 5. 10:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Felszabadító érzés letörölni a Facebookot?
2023. jún. 5. 10:57
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Kit érdekel, hogy hülyének néznek? Csináld azt, ami neked jól esik. Én összvissz arra használom a facet, hogy az iskolai csoport bejegyzéseit megnézem, ha van valami, mert mindent ott intéznek. Havi 1óra a facebookon töltött időm és senki nem szólt meg érte. Nem mintha érdekelne, hogy mások mit gondolnak erről.
2023. jún. 5. 11:03
 3/21 anonim ***** válasza:

Én ugyan le nem töröltem, mert néha muszáj használnom, de pár hónapja valami bekattant, és eddig rendszeresen néztem és válaszoltam, most viszont kifejezetten taszít, hogy rá kelljen néznem. Voltak ismerősök, akiknek ez nem tetszett vagy nem értik az eltűnést, nekik leírom egyszer, hogy miért van ez, utána aki hisztizik, azt hagyom megfőni a levében.

És igen, felszabadító érzés már 2 napi 5 percre korlátozni is.

2023. jún. 5. 11:04
 4/21 A kérdező kommentje:

Számomra már az taszít, hogy chatelve kommunikálnak egymással az emberek. Tudom, van kamerás beszélgetés is, de az is taszít valamiért...

Azt "bírom" még a Facebookban, hogy a törlési opciót úgy eldugjàk, hogy magadtól nehezen találod meg. Tuti szándékos, nem érdekük, hogy letöröld magad.

Na, már ezért is utálom az egész céget.

2023. jún. 5. 11:10
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Facebookot sosem használok, messengert is csak a családi kommunikáció miatt, de nincsenek ismerőseim, nem posztolok. Nem érdekel, ki mit gondol. Egyéb social médiát sem használok.
2023. jún. 5. 11:14
 6/21 anonim ***** válasza:

Valakinek lehet, másnál fontos a kapcsolattartásra (pl. bölcsődei csoportnál ott osztják meg a friss híreket)

De egy felnőtt ember elvileg képes pont annyira beletenni magát, amennyire akarja. Nem kommentelsz semmit, max egy képet felteszel, és ennyi. Senki nem kötelez, hogy csetelj mással.

2023. jún. 5. 11:23
 7/21 anonim ***** válasza:
Lehet persze. Én se rajongok érte, de fent vagyok egy pár oldal követése miatt, meg a messenger lehetősége miatt. Engem mostanában inkább az zavar, hogy feldob egy csomó olyan posztot, ami abszolút hidegen hagy.
2023. jún. 5. 11:24
 8/21 anonim ***** válasza:
24%

A férjem 39 éves, soha nem volt Facebookja, se semmi egyéb közösségi oldala. Akkor sem, amikor még nagyobb divat volt. A chatelést úgy en block nem érti. Ő is e-mailen és telefonon kommunikál, meg egy tematikus oldal fórumán nagyon aktív.

Nem tudok róla, hogy emiatt bárki megszólta volna. Mondjuk ha egyedülálló apuka lenne, akkor kénytelen lett volna regisztrálni, mert alsóban a tanító nénik mániákusan mindent a Facebook-csoportban osztottak meg, de itt vagyok én, ìgy ezt a terhet is levettem a válláról.:)

2023. jún. 5. 11:25
 9/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindent a Facebook csoportba raknak fel a tanító nénik, igazából nekem is már csak ezért van meg a profilom. Másra nem is használom, csak erre.

Ha neked nincs ilyen jellegű kötelezettséged, nyugodtan töröld magad Facebookról.

2023. jún. 5. 11:39
 10/21 anonim ***** válasza:
7 éve nincs fb-om. Megváltozott az életem,teljesen.
2023. jún. 5. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!